Alles is naar wens verlopen

Goed verlopen .

Snelle levering en ziet er prima uit

Snelle levering en ziet er prima uit

waardeloos

besteld op 06.12.22 en nog niet geleverd op 15.12.22 terwijl het al een week op depot ligt in DPD Mechelen

Top zoals verwacht.

Goede service en top zeil liggen op de tafel. Erg blij mee.

Mooi kersttafelzeil

Mooi tafelzeil, staat erg leuk. Netjes op rol geleverd. In deze drukke tijd netjes op tijd geleverd. Ik bestel wel vaker en ben altijd tevreden.

Alles in orde

Tafelzeil past perfect

Prima, maar met een aantekening zoals hieronder vermeld.

Mijn eerste aankoop verliep via een kennis die mij de naam doorgaf van het bedrijf en ben naar het vermelde adres gereden in Brandevoort Helmond. Ik zocht een bedrijf, maar kwam bij een particulier adres aan. Vervolgens heb ik de maten telefonisch doorgegeven en ik heb mijn bestelling na 2 dagen opgehaald. Voor een 2e bestelling kon ik geen telefonisch contact krijgen en heb ik mijn bestelling online gedaan n.a.v. het pamfletje dat bijgevoegd was met een korting van 15%. Ook dit verliep prima en na enkele dagen werd het pakket bezorgd met toevoeging van een factuur, wat niet bijgevoegd was bij de 1e levering en er een bedrag gevraagd werd dat ik alleen maar contant kon afrekenen. Nu vind ik het een beetje vreemd dat ik de 1e keer mijn pakket op moest halen en contant betalen en het de 2e keer bezorgd werd met factuur. Ook wist ik bij mijn 1e aankoop niet dat de afmeting 1 cm langer was dan besteld voor krimp. Mijn kennis vertelde mij dat na mijn aankoop. Gelukkig had ik het niet afgeknipt.

Goed verpakt, en degelijke kwaliteit.

Afmeting en product net als omschreven. Netjes verpakt.

prima geregeld en keurig verzorgd!

Het tafelzeil dat ik gekocht heb is snel geleverd, voldeed aan de verwachtingen en goed verpakt!

Niets op aan te merken, heel tevreden

Netjes en snel aangeleverd, exact wat ik heb besteld.

Supertevreden

Goed op maat, mooie kwaliteit.

Supertevreden

Goed op maat, mooie kwaliteit.

Zeer tevreden. Echt wat ik nodig had

Een meerwaarde. Goed verpakt.

Woow wat een goede en snelle service. En het past echt nog eens perfect op de tafel.

Ruim assortiment en snel geleverd.

Ruim assortiment en snel en correct geleverd

Mijn ervaring is prima

Het is een mooie tafelzeil .boven de verwachting mooie ruit en mooie kerstrand.

Goed en snel

Snel en accuraat.

Top tafelzeil!!

Top tafelzeil!! Goede kwaliteit en ziet er ook erg mooi uit. T'is echt een aanrader!

Coolendonk 2

5706WS 2