Snel en goed product

Een goed product en snel geleverd

Ontevreden

Inmiddels een week de tafelzeilen op mijn tafels maar ze zien er niet meer uit Vol met kringen van glazen die er niet meer uit gaan. Zoveel geld betaald en kan ze nu al weggooien.

Goed en snel

Snel besteld en snel bezorgd . De tafelbeschermer doet wat die moet doen.

Snelle levering en precies zoals aangegeven. Ben erg blij met mn ronde tafelzeilen.

Snelle en goede levering en prima kwaliteit

Goede prijs product verhouding

Heel mooi tafelzeil en mooi op maat

We zijn er erg blij mee! Snel en keurig verzorgt verzonden.

Nog niks ontvangen

Ben niet heel enthousiast over deze webshop. Vandaag besteld, morgen op tafel zoals op de website staat klopt niet. Ik heb na een week nog niks binnen. Schijnt wel al bij dpd te zijn, maar het duurde sowieso al 4 dagen voordat de bestelling verzonden werd dus die snelle levering waarmee ze adverteren klopt in ieder geval niet. Denk niet dat ik hier nog eens bestel

Prima gedaan, snel in huis

Top product!

Fijn en stevig tafelzeil! Vond de geur reuze meevallen :)

Het product werd niet volgens de aangegeven tijd geleverd.

Op de site stond ,besteld voor een bepaalde tijd geleverd de volgende dag. Dit was niet het geval ,product werd drie dagen later geleverd.

Kleed goed, bezorgdatum super slecht.

Op de site staat, voor 12u besteld, dezelfde dag binnen *. Dat was voor mij niet nodig. Als deze maar 2 dagen later binnen zou zijn, ik had deze nodig wegens feestje. Door drukte is deze pas later verstuurd, dit stond nergens op de site aangegeven. Maandag voor 12u besteld, vrijdag in huis. Als je geen haast hebt is dat geen probleem. Voor de rest een prima tafelzeil. Voor mij geld verspilling want ik heb ergens anders een nieuw kleed moeten kopen.

Supersnelle levering en een prachtig op maat gesneden tafelzeil.

Goede service en kwaliteit.

Snelle levering. Goed product. Advies: inpakmateriaal mag iets dikker, had bij de ontvangst een beschadiging op de tafelbeschermer. Dit is gebeurd tijdens het transport.

Heel goede kwaliteit top

Naar aanleiding van advies voor de matte variant gekozen. Ziet er erg mooi uit op onze gelakte tafel

Heel tevreden

Had mijn bestelling snel in huis Kersttafel zeil mooi op maat gesneden

Prima product, verzending niet perfect

Product reeds ontvangen. Transparant zeil voor onze houten eettafel. Mooi zeil, was helaas Verzonden in slechts 1 laag karton papier wat bij aankomst al helemaal stuk was en hierdoor het zeil ook al iets beschadigd is. Ik begrijp dat de transporteur verantwoordelijk is voor transport maar het is de verantwoordelijkheid van de verkoper om het product deugdelijk verpakt te versturen. Dat was bij ons helaas zeker niet het geval.

Snelle en goede service!

Bij het knippen van het zeil, voor verschillende tafels, merkte ik een winkelhaak op. Per kerende post kreeg ik een nieuw stuk toegestuurd!

gemakkelijk

Lang wachten

Ik koos voor dit bedrijf vanwege de belofte ‘voor 10 uur geleverd, volgende dag bezorgd.’ Ik kocht het zeil op 12 november, op 17 november was de bezorging... En binnen 24 uur voor die levering kreeg ik pas bericht dat ik die dag overdag thuis zou moeten blijven. Allemaal niet zo goed geregeld dus. Zeil is prima verder.

Prima zeil

Mooie tafelkleden.

Na veel gedoe is retourneren gelukt

Mijn bestelling was beschadigd, na retourneren werd ik genegeerd. Uiteindelijk na 3 weken en een aangifte geld terug gekregen.

Doen wat ze moeten doen!

Mooi werk geleverd en heel blij met het resultaat!

Snel verzonden goed contact

Duidelijke beschrijving op de site, na een vraag werd er snel wat aan gedaan. Snelle verzending en vriendelijke mensen!

goed produkt

Inplaats van drie dagen werdt het vijf dagen van afleveren zeil is prima maatvoering was goed ben dus tevreden.

Coolendonk 2

5706WS 2