Snelle verzending en goede hulp via de online berichtfunctie.

Beetje jammer van de maatvoering

Niks op aan te merken alleen jammer dat de het tafelzeil op 110 cm is gemaakt ipv het bestelde 115 cm, het is maar 5 cm maar toch.

Zeer correct.

Snelle levering! Prima prijs!

Verkeerde dikte tafelzeil gekregen !

Voor de tweede keer bij jullie besteld. Na levering het zeil op maat ( ronde hoeken ) gesneden .de volgende dag dacht ik dit lijkt en voelt toch dunner dan het vorige zeil . En jawel hoor het was maar 1,5 mm dik , terwijl ik 2,2 heb besteld . Na contact met jullie te hebben gehad, kon ik alleen nog €10 terug krijgen, omdat het was gesneden , terwijl het mij om het extra dikke zeil van 2,2 mm te doen was . Als jullie nou echt service hadden geleverd dan hadden jullie mij het zeil van 2,2 mm gestuurd , dus NEE IK BEN TELEURGESTELD IN JULLIE!!!!!

Snelle levering en mooie kwaliteit tafelkleed

Bestelling en bezorging ging vlot en tafelkleed ligt mooi op de tafel. Past perfect, stevige kwaliteit!

Goed zijl snel geleverd

Goed zijl

Super service. Mooie producten

Weer super mooi, stevig zeil gekregen om tassen van te maken.

mooie kwaliteit

netjes op maat gesneden, goede kwaliteit,alleen jammer als je een warme glas oplegt zonder onderlegger, trekt het glas nadien in het pvc..

Zeil zoals verwacht

Ziet er goed uit

Ruime keus, snel geleverd.

Kochten we een tafelzeil voor onze eettafel. Komt er waarschijnlijk pas af als het tot de draad versleten is. PS ik beveel nooit iets aan aan vrienden of familie.

Gewoon gekregen wat we hadden besteld.00

En keurig verpakt.

voldoet aan de verwachtingen

niets aan bovenstaande toe te voegen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en een snelle levering

Tevreden

Voldoet aan de verwachting. Nu hopen hoe het tafel zeil zich op langere termijn staande houd. Lees netjes blijft.

Schitterend

Mijn bestelling werd zeer snel thuis geleverd. De stoffen waren heel netjes opgerold en degelijk verpakt. Ik was er heel tevreden over.

Kreukvrij ontvangen

Netjes op een kartonnen rol bezorgd, zoals aangegeven en daardoor kreukvrij. Gekocht om mijn meubels op te pimpen. Niet al te dik, dus goed verwerkbaar. Makkelijk met stanleymes te snijden, vouwen en knippen. Omdat het licht in gewicht is, houdt dubbelzijdig plakband alles op z’n plaats. Bezorging was snel, netjes en je wordt goed op de hoogte gehouden. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen, om mijn trotse werk te kunnen laten zien. Blij met het tafelzeil.

Prima tafelzeil

Prima kwaliteit tafelzeil ontvangen . Ligt mooi vlak op de tafel

Mooi tafelzeil, prima

Een mooi product

Een mooi product

Snelle levering en veel keus

Uitgebreide keuze op de website en ook qua maten. Vlotte levering waarbij het pakket voortdurend te volgen was. Het product voldoet volledig aan de verwachting.

Goed ben er blij mee.

Goed Verpakt. Keurig bezorgd . Goede maat . Ben er blij mee. Gr Bets Schampers

Doen wat beloofd wordt

Hetgeen ik besteld heb is snel en netjes afgeleverd. Nette prijs.

Alles ging goed.

Alles gladjes verlopen. Snel geleverd, netjes verpakt en goede kwaliteit. Blij mee.

Coolendonk 2

5706WS 2