Slecht op maat gemaakt

3 ronde matte tafelkleden besteld op maat gemaakt voor op marmeren tafels erg slecht afgesneden en niet mooi op maat helaas. Voor dat geld had ik wel meer verwacht helaas.

Scherpe prijs en supersnelle levering!

Goedkoper dan andere concurrenten, daarnaast rond 10:00 de bestelling geplaatst en dezelfde dag om 18:15 al in huis, helemaal top!

Snelle levering goede kwaliteit

Voor de tweede keer een rond tafelzeil gekocht Netjes op maat gesneden goed verpakt geen beschadigingen. Wij kunnen weer jaren vooruit zonder dat onze tafel bekrast word.

Snelle verwerking en levering van de aankoop.

Het tafelzeil is van goede kwaliteit en voldoet helemaal aan het doel.

past

Netjes verpakt past exact op de tafel goede kwaliteit tot de volgende keer.

Veel geld voor weinig kwaliteit

Hoek is niet netjes haaks gesneden. Tevens zitten er beschadigingen op het zeil. En na 1 kopje soep erop zetten blijft er een afdruk op staan. Eigenlijk een teleurstellend produkt voor 45 euro

Levering zoals beloofd, snel en materiaal van uitstekende kwaliteit.

Wij werden regelmatig op de hoogte gehouden via de mail betreffende de levering van het product. Alles liep op rolletjes behalve de aflevering van het pakket d.w.z. de bezorger leverde de goederen af - na aangebeld te hebben - in de centrale hal van het appartementen complex en verdween. Hij had kennelijk geen zin om de goederen af te leveren op de 1e etage. Jammer want dit was het enige smetje van de bezorging. Ondanks het bovengenoemde wil dit niet zeggen dat wij niets meer bestellen bij uw bedrijf !! Met vriendelijke groet.

super snelle levering

heel fijn dat het zo snel is geleverd ook erg netjes verpakt

Perfecte levering

Zeer tevreden over kwaliteit en snelheid levering.

super verlopen allemaal.

Staat erg mooi op onze buiten tafel en zo blijven we toch de tafel zien.n

Alles was perfect in orde

Mooie tafelzeilen

Duidelijke website, veel keuze in tafelzeil met handige omschrijving en een snelle levering. Erg tevreden.

Goede kwaliteit

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit en een zeer mooi tafellaken. Wat wil je nog meer?

Goede site, makkelijk in te vullen en goede, snelle service

Via een kennis de site bezocht omdat deze al een product van jullie op tafel had liggen. Site is overzichtelijk, makkelijk in te vullen en daarna volgde een correcte en snelle levering. Het bestelde product voldoet aan al mijn verwachtingen en was het bestellen meer dan waard.

Goede snelle service

Inmiddels hebben mijn schoonouders ook een nieuw zeil

Keurig op tijd geleverd en wat ik ookverwacht van de tafel zeiltjes. Prima koop en nette service

Gewoon precies wat ik zocht, zonder problemen

Na wat googelen op deze site gekomen en de voorbeeld foto's gaven precies weer wat we zochten. Twee dagen later werd het zeil geleverd, mooi dik en stevig. We hebben hem met 1 procent extra marge besteld en de mat steekt een heel klein randje over het tafelblad maar dat is vooralsnog niet hinderlijk, zeker als er nog kans is op krimpen. Het is prettig werken aan de tafel en het oppervlakte is vrij stroef. Het kleed verschuift ook niet snel.

Prima en ook de levering

Mooi tafelzeil

Het is een mooi tafelzeil van goede kwaliteit. Snelle levering Heb de 1% extra gepakt omdat jullie dat adviseerden. Ik hoop dat het dan nog gaat krimpen, want nu is hij echt te groot.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Snelle reactie op site.

Snel, goed, mooi

De bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Snel geleverd en blij met product

Veel keus en keurig en snel bezorgd

Groot aanbod voor een mooie prijs en fijn dat je zelf de breedte kunt kiezen. Netjes verpakt en snel bezorgd.

Breed assortiment

Diverse op maat gesneden tafelkleden besteld. Keurig ver-en bezorgd. Door misverstand waren de kleden niet elk apart op rol geleverd. Dit werd binnen 1 dag opgelost; prima! Kwaliteit vd kleden is prima.

Het past goed. Ben er heel blij mee.

Mooi zeil maar krimpt veel.

Na een week het zeil op tafel te hebben, valt het mij tegen hoeveel het gekrompen is. Maar ook dat dat schuin is gekrompen .over de lange zijde links 3 cm en aan de andere zijde 2 cm. Dat is wel jammer.

Coolendonk 2

5706WS 2