Geweldig!

Snelle levering, goed en stevig ingepakt. Zeer tevreden.

Keurig alle beloften van de site nagekomen en mooi product geleverd.

Ongelijk gesneden, uitsteeksels in boord, schrammen bovenop.

Jammer genoeg is het tafelzeil ongelijk gesneden waardoor deze niet past op onze tafel, de ene kant is deze te lang, de andere kant 1-2cm) te kort, er zitten uitsteeksels in de boord en schrammen bovenop. Ik heb reeds gemaild en foto’s in bijlage gezet maar heb nog geen antwoord terug gekregen.

Geen aftersale reactie

Op de tafelbeschermer zijn duidelijk dubbele witte sporen waarneembaar. Heb in het weekend gebeld en er werd mij meegedeeld dat ik maar een mail met foto's moest sturen. Gedaan, ik zou gisteren gebeld worden voor een oplossing. Helaas geen belletje. Heb de tafelbeschermer vandaag verwijderd. Kortom, geen goede aftersaleservice. Geen goede investering. Ik verwacht van de leverancier een oplossing. Anders via rechtsbijstand een procedure aanspannen. Te gek voor woorden.

Goed product prima prijs duidelijke website super snelle levering

Snel sneller snelst..goed product, fijne prijs, super snelle levering, duidelijke website...wat wil een mens nog meer...zeker niet zeuren☺

Hele fijne service en snelle bezorging

Uitstekend.

Weet het niet

Nog steeds niks ontvangen

goede ervaring

Redelijk snel goed product geleverd 4 1/2 ster alleen de meester krijt 5 sterren.

High quality and fast delivery

Always high quality and fast delivery. Thank you!

Super tevreden

Perfect op maat gesneden, snel in huis, kan niet beter !

Niet duur, maar geen perfect product

Huis, tuin en tafelzeil is niet duur, dat scheelt soms flink met de concurrent. Echter het zeil is niet recht/haaks gesneden.

Vlot en nauwkeurig

bestelling klopt en werd bezorgd zoals ik het wilde

Snel in huis, heel mooi zeil

Makkelijk te bestellen, snel in huis, Goed op maat en mooie kwaliteit Heel blij mee

Prima kwaliteit!

Intussen al enkele orders geplaatst en tot nu toe heel tevreden over service, snelle levering en kwaliteit. Aanrader!

snel geregeld en perfecte service

snel geregeld en perfecte service

Afspraak = afspraak

Op de website staat, dat het de volgende dag geleverd wordt. Daar zitten een paar dagen tussen.

Ten 1e prachtige kwaliteit tafelzeil! Ik ben er heel blij mee Goed verpakt en snel geleverd

Tevreden

Netjes op rol bezorgd,mooi spul Ik ben tevreden

Helemaal top!

Maat was goed en levering snel.

Tafelzeil op rol geleverd

Ik heb tafelzeil besteld op deze website. En op rol geleverd,zodat je het tafelzeil niet met vouwen ontvangt. Ik vindt dit veel fijner. Als je het zo opgevouwen laat versturen,zie je allemaal vouwen in het tafelkleed.

Verzending was een ramp

Ik vroeg om een gevouwen zel en kreeg een rol. Verzending zou tot 3x toe ‘a avonds bezorgd worden, maar kwam niet

super

Het was mijn eerste bestelling bij huis, tuin en tafelzeil en alles is prima verlopen. Ik ben een tevreden klant.

Snel klaar

De bestelling was snel klaar en zou 's avonds al bezorgd worden. Ondanks de track en trace is de chauffeur niet geweest. De volgende dag wel. De gesneden tafelkleden zijn helaas niet haaks.

ik prijs deze verkoper voor 100 % aan

fijn om wat bij jullie te kopen ,word keurig verpakt en geleverd een echte aanrader .

Coolendonk 2

5706WS 2