super

Goede kwaliteit-/prijsverhouding. Snelle levering

Super nette levering en producten!

Snelle levering!

Alles prima!

Makkelijk te bestellen, redelijk vlot geleverd en een prima product. Goede prijs

Mooi materiaal

Mooi zeil

Snelle levering en mooi zeil! Goede shopervaring.

Goede en snelle levering

Prijs kwaliteit dik in orde

Snelle levering en mooi zeil

Wat een mooi tafelzeil. Super blij mee!!

Mooie kwaliteit

Onlangs het zeil ontvangen voor op de eettafel. Mooie dikke kwaliteit, een goede aanwinst. Door de dikte ligt het ook goed.

Onjuiste maat, schuin afgesneden

Al met al ontevreden, exacte maten doorgegeven maar de breedte varieert over de lengte, verder is ie schuin afgesneden aan de uiteinden, dus moet zelf nog met Stanley mes aan de gang. Verder zaten er grijze vlekken op het plastic die er pas afgingen na een schropke. Al met al teleurgesteld qua prijs kwaliteit verhouding.

Perfecte levering

Zeer snel geleverd en perfect op maat

Moeilijk contact te krijgen na veel pogingen.

Contact kan veel beter, maar het geleverd product hélemaal goed.

Snelle levering, goede maat en kwaliteit.

Jammer dat er niet gereageerd wordt op de mail, waarin ik aangeef dat er krassen op zitten.

Heel goed !

Geweldig dat ik een tafelzeil kon kopen met een afwijkende maat. Keurig op tijd geleverd en uitstekend verpakt. Heel goed !

Top bedrijf

Snelle en goede service. Prijs kwaliteit, uitstekend. Klantenservice een dikke 10!

Product is nog niet geleverd

Dpd heeft product nog niet afgeleverd. Terwijl hiervan wel bevestiging is.

Super goed

Snelle levering en mooi product

Had de kwaliteit beter verwacht

Had aangegeven wat de exacte maat moest zijn, bleek na ontvangst van de tafelzeil dit niet recht is afgesneden zowel lengte als in de breedte. Volgens het meegeleverd blad zou het machinaal gesneden zijn maar ik zie dat beide zijden scheef zijn gesneden waardoor het niet mooi past op de tafel. Ben wel teleurgesteld en had beter verwacht aangezien dit een heel duur tafelzeil is.

Het past goed om onze grote tafel

Top geregeld en geleverd !!

Laat in de middag besteld en de volgende dag lag het op mijn tafel !! Hele mooie kwaliteit en de kleur kwam ook goed overeen met de kleur op de site !! Kortom: SUPER TEVREDEN !!

Op tijd geleverd, net product, zeer tevreden, 2de bestelling voor andere tafel ook al gedaan

De bestelling is niet bezorgd!

Helaas is het bij DPD mis gegaan. De bestelling was aan gekondigd voor 19/9 tussen 15.17-16.17. Maar er is niemand verschenen en er is ook geen mailtje gekomen met nadere uitleg. Heb op 20/9 gebeld met de klantenservice van DPD, wat heel onbevredigend was. Konden niet uitleggen wat er gebeurd was, zouden een mailtje sturen aan de bezorger. "Meer kunnen wij ook niet doen". Heel irritant.

Slecht, klantenservice niet bereikbaar en artikel incorrect

Rond tafelzeil besteld maar is niet netjes gesneden waardoor die niet juist over de tafel past aan sommige kanten te kort en sommige te lang. Klantenservice is onbereikbaar.

Geweldig ervaring, had nog wat vragen over een rond tafelzijl via de chat werd meteen beantwoord. Heb toen besteld en kreeg het de zelfde dag tegen extra kosten thuis gestuurd. Het was prima verpakt dus al met al zeer tevreden..

nog niets ontvangen

heb het tafelzeil nog niet ontvangen

Kan geen oordeel geven

Ik kan geen oordeel geven over de tafelzeil want ik heb het nog niet ontvangen als ik het binnen heb kan ik pas zeggen hoe ik het vind mij vraag is wanneer ik het binnen krijg

Coolendonk 2

5706WS 2