Laadtijden levering

Wij hebben het pakket nog niet ontvangen.

Fantastisch!

Ben er heel blij mee.

Geweldig tafelzeil.

Tafelzeil ontvangen van 130 rond. Kregen het opgerold binnen. En konden het gelijk zonder vouwen op de tafel leggen. Ziet er prachtig uit. En nog een extra pluspunt is dat onze placemats er niet vanaf glijden. Super stroef. Echt top dus.

prijs kwaliteit meer dan prima

Heb 2 stukken zeil besteld waarvan 1 voor de kerst. Het ziet er allemaal net zo uit als op de site dus ik vind ze beiden prachtig. Ook goed verpakt wanneer je het op een rol besteld, dus ze kwamen beiden zonder deuken en vouwen aan. Gezien de prijs vind ik de kwaliteit ook meer dan prima, want het valt ook mooi over de tafel. Zeer zeker geen miskoop geweest tot op heden, omdat ik natuurlijk nog geen ervaring heb met het behoud van de kleuren wanneer het in gebruik is. Enige kleine aandachtspuntje voor de verkoper vind ik wel dat wanneer je voor ieder zeil apart extra kosten voor het verzenden op rol betaald, je deze dan niet samen op 1 rol zou moeten versturen.

Snelle levering en het zeil is precies de juiste maat en kwaliteit.

Goede kwaliteit, snelle levering

Heb ivm de maat eerst nog telefonisch contact gehad met een vriendelijke meneer. Daarna besteld en snelle levering van het product. Ligt nu mooi strak op tafel.

Nix ontvangen

Niets ontvangen.

HeelTevreden

Zijn goed bereikbaar. Product zoals beschreven. Op tijd geleverd en past perfect. Kortom, heel tevreden.

Super materiaal, perfect gesneden en ingepakt. Voldoet uitstekend aan het door ons gestelde doel.

Helemaal tevreden

Was helemaal naar wens en supersnel. In een woord top.

Tevreden

De vorige tafelzeil 3 jaar plezier van gehad! We raden het iedereen aan. Nu weer een nieuwe besteld bij huis tuin en tafelzeil.

Valt ontzettend tegen

Constant als je er iets plaatst zie je een verkleurde afdruk in het plastic

netjes

alles gedaan waar ik om gevraagd had netjes afgeleverd

Zeer snelle verzending

Volgens de website is het voor 15.00 besteld, diezelfde dag nog verzonden. Ik bestelde om 16.00 en het was ook diezelfde dag nog verzonden. Hier was ik ontzettend blij mee, want nu konden we het tafelkleed gebruiken voor een verjaardag. Veel dank voor de snelle verzending!

Juist en goed geleverd hetgeen er besteld werd ;

Snel het bestelde tafelzeil op de tafel . Alles OK .

Prima prijs / kwaliteit

Goede snelle bezorging

Matig

Kleur lijkt niet op de foto van de site. Aangegeven het zeil opgevouwen te willen ontvangen, maar komt op rol.

Zoals verwacht

Snelle levering Goede kwaliteit Goed ingepakt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Foutieve afmeting

De gevraagde afmeting is niet juist afgeleverd.

Tafelzeil om maat besteld. Snel en volgend afspraak geleverd. Prima ervaring!

snelle levering, mooi tafelzeil

Volgende keer bestel ik hier weer!

Veel keuze en snelle levering!

Goede overzichtelijk site, waar ik nu voor de tweede keer besteld heb en erg tevreden ben.

Goed, snel en duidelijk

Doorzichtig tafelzilver gekocht, goede kwaliteit en snelle levering. Tevreden!

Stevige kwaliteit en snel geleverd

Ik heb 2 zeiltjes besteld en dezelfde dag ontvangen. Het is van stevige kwaliteit en goed verpakt en zonder enige beschadiging geleverd, top!

Goed hulpmiddel ter bescherming van de tafel.

Het doorzichtige tafel zeil voor de grote ronde tafel was goed op maat, ligt stevig op de tafel zonder hinderlijk schuiven, en de tafel structuur blijft goed zichtbaar. Heel prettig bij (klein-) kinderen aan tafel.

Coolendonk 2

5706WS 2