Mooi tafelzijl op koker, bericht goed nieuws bezorging en wisselende verwachtingen.
Tafelzijllen zijn mooi om te zien. Qua afmetingen ook. Daarover verder prima product. Allen het proces verliep wat anders dan verwacht en wil ik toch meegeven als tip. Ik had ervoor gekozen om het te laten vouwen ipv koker, maar het kwam aan op de koker. Je ziet om de 5 centimeter een streep van het oprollen ipv een paar vouwlijnen.
Bericht op 21-6 van site Huistuinentafelzeil.nl: "Goed nieuws uw order wordt uiterlijk woensdag 22 juni verzonden naar onderstaand adres. Per email ontvangt u de verzendgegevens, zodra het postdepot uw pakket gescand heeft. Naar verwachting wordt uw pakket binnen 1-2 werkdagen bezorgd.”
23-6 rond 18 uur bericht via KeenDelivery met dat het pakket onderweg is en binnen 2 tot 3 werkdagen wordt bezorgd.
24-6 9 uur bericht via KeenDelivery dat het die dag bezorgd wordt tussen 15:01 en 16:01
Door de mails die ik tussendoor ontving over wanneer het bezorgd zou worden werd het onduidelijk wanneer ik het pakket kon verwachten. Ik kon hier niet de halve week voor vrijnemen en kon niet op 24-6, het is bij een dpd punt beland op 27-6.
Tip voor bestelsite en DPD: Liever hoor ik 1 x hoeveel werkdagen het ongeveer duurt en daarna goed nieuws uw pakket wordt morgen bezorgd tussen .. en ... (de dag van tevoren). Met daaronder: komt het u niet uit? hier kunt u een andere bezorgdag kiezen of een dpd punt, denk er wel om dat de bezorgdag dan veranderd naar ...