Snelle en goede levering

Zeer tevreden. Snelle levering en goede kwaliteit.

Slechte communicatie over kwaliteit en slechte verpakking

Ik had een rond tafelkleed voor buiten besteld met jungle print. Je kon tijdens de bestelling aangeven gevouwen of op rol. Ik heb gevouwen aangegeven. Ik kreeg (wel snel) het kleed op rol geleverd verpakt met een 1 laag pakpapier en een heleboel tape. Om het te openen moest ik een cutter gebruiken en merkte al snel dat ik niet alleen de laag pakpapier doorsneed maar ook het dunne pvc materiaal vh kleed. Door de gemaakte snedes kon ik dit kleed helaas niet meer kado doen. Mijn klacht is dus de onduidelijke communicatie over het materiaal, ik ging er vanuit dat het materiaal steviger zou zijn en niet zo dun. Verder was het beter geweest bubbel plastic om de rol te gebruiken omdat het nu wel kwetsbaar verpakt was. In de communicatie met de klantenservice kreeg ik als aanbod 50% korting bij vlg bestelling. Maar dit wil ik niet.. ik heb gevraagd om 50% retourkosten en wacht nog antwoord.

Zeer tevreden, twee keer een bestelling geplaatste en twee keer in orde

Zeer tevreden, twee keer een bestelling geplaatste en twee keer in orde

Prima vochtafwerend

Levering naar wens en product ook. Wij gebruiken het als onderzeil voor onze puppyren en dat werkt perfect.

Matige kwaliteit

Voorheen een tafelzeil bij een andere webshop gehaald en die was eigenlijk stukken beter. Deze krimpt desondanks de extra lengte te veel, blijft een beetje hobbelig en ruikt na 2 maanden nog steeds naar plastic. Hij was dat iets voordeliger, maar dat weegt niet op tegen de minpunten. Dus geef liever iets meer uit voor een betere kwaliteit.

Mooi tafelzeil, glanst wel veel

Het tafelzeil dat we ontvingen, glanst meer dan ik dacht. Het hangt aan beide kanten toch wel ietsje over, terwijl ik de lengtemaat heel nauwkeurig heb doorgegeven. Wellicht dat we er zelf nog een stukje afsnijden.

vlot

Vlotte levering, en vlug, super !!!

Besteld , volgende dag in huis en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Netjes

Netjes op 1 rol klasse

Netjes optijd bezorgd

Verzenden en bezorgen duurt lang

Tafelzeil gekocht. Duurde 3 dagen voor dat het verzonden werd uiteindelijk 4 dagen omdat er een fout was gemaakt. Waren we thuis op de betreffende avond dat het bezorgd zou worden. Krijgen we een SMS we staan over 5 minuten aan de deur. Maar geen pakketjesbezorger te zien. Later een mail gekregen dat het niet bezorgd kon worden. Nu wachten we nog steeds op het pakketje.

Prachtig kleed

Veel keus, snelle verzending, keurig op maat en rol te bestellen zodat je niet zelf heft te knippen en de kleed niet vol vouwen op tafel ligt. Ik ben er blij mee !

Zeil is prima

Ik had het gevouwen besteld, maar kreeg het op een rol. Ik hoopte, dat het gevouwen, door de brievenbus kon. Maar dit is beter voor het zeil, dus okay. En ik was thuis tijdens de bezorging, dus het maakte niet uit.

Super mooi tafelkleed

Het tafelkleed is niet te dik en stug valt mooi over de tafel. Kleur is zoals op de foto

Netjes geleverd in een rol, mooi tafelkleed en valt soepel.

Mooi vrolijk tafelkleed, makkelijk in onderhoud. En valt mooi soepel

nog steeds niets ontvangen

ondanks de belofte dat mijn tafelzeil ging geleverd worden ten laatste op woensdag heb ik nog niets ontvangen

Goede snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb mn zeil nog steeds niet....

Ik heb vorige week n zeil besteld en nog steeds niet binnen. Eerder had ik die ervaring helemaal niet, maar nu dus wel helaas.

Super snelle levering, niet verwacht dat het binnen een dag binnen zou zijn.

snelle levering, helaas wel 5 cm minder ontvangen dan besteld

snelle levering, helaas wel 5 cm korter ontvangen dan dat ik had besteld

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit en mooi op tijd bezorgd

zelfs na foute bezorging werd het eirig opgelost

Super bedrijf ook na bezorgprobleem, perfect opgelost

Slecht probuct

Het zeil ligt slecht vol golven op tafel en is echt geen mooi gezicht.

Toppie

Het was zo geregeld Werdt de zelfde dag thuis gebracht

Coolendonk 2

5706WS 2