Prima product

Veel keus en snel thuis

Keus uit leuke printjes. De jungle met blauwe achtergrond is hetzelfde als op de foto en staat prachtig in onze groene tuin met 3 meter lange tafel.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit score 7

Snelle en correcte levering

Uitstekende communicatie en hulp via chat. Levering snel en correct. Prijs/ kwaliteit goed

Super mooi en stevig zeil

Snelle verzending, snelle ontvangst en ligt prachtig op de eettafel

niet zoals verwacht

het bestellen en bezorgen verliep goed. daarvoor zou ik een hoger score geven, vooral voor het leveringsproces. voor onze ronde tuintafel hadden we een transparant zeil gekocht van 150 diameter met een krimpmarge. maar aan de ene kant blijf je stukje tafel zien en aan de ander kant is het ruim ( de krimpmarge waarschijnlijk). hoe ik ook schuif of verplaats, het probleem blijft. Waarschijnlijk niet goed rond afgesneden helaas.

Goede kwaliteit

Tafelzeil op maat besteld en past precies.

Alsnog geen levering op dag 4

Terwijl ik reeds een verzendbevestiging had bleek deze niet de werkelijkheid te zijn en werd er alsnog niet geleverd.

Goede kwaliteit en schappelijke prijzen

Het doorzichtige 2mm tafelzeil biedt goede bescherming, ziet er goed uit omdat het precies op maat gesneden wordt. Ook stevig opgerold verpakt en snel geleverd.

Transparant tafelzeil

Goedkoper dan concurrent. (Nog steeds prijzig ) Op rol zeer goed verzonden Snelle verzending, binnen 3 dagen product in huis Enige minpunt, was dat het zeil met sticker resten zat op 3 plaatsen, maar makkelijk verwijderd met olijfolie

Nog niks ontvangen

Bezorgen alleen savonds, heb adres veranderd maar ineens kwam er te staan dat de bezorger t niet redde... nu afwachten wanneer hij komt.

Supersnel!

Binnen 24 uur in huis, zorgvuldig verpakt. Heel goed georganiseerd!

Snelle en nette service. Goede kwaliteit voor een zeer betaalbare kwaliteit.

Mooi en netjes op tijd geleverd

Blij dat we de extra marge NIET gekocht hadden, want de maatvoering was nog bijna te groot. Prima verzonden en goed kunnen volgen via internet. Ligt na uitrollen al heel mooi vlak.

niet goed geen antwoord op melding van schade aan product

Had ook al identiek product gekocht bij andere webwinkel, was iets duurder daar maar veel beter van kwaliteit

efficient van bestellen tot leveren

volop keuze, transparante web site en snelle vering via een prima koeriersdienst

Goede kwaliteit en mooi tafelzeil, maar iets te groot

Tafelzeil is van goede kwaliteit en komt goed verpakt binnen. Prettig in gebruik en ziet er ook mooi uit. Alleen is hij breder dan besteld (en dat zou juist precies de maat zijn volgens de site). Lengte hebben wij o.b.v. advies van de site ook 1% langer gedaan, maar dat lijkt absoluut niet nodig. Wellicht alleen als je 'm buiten gebruikt i.v.m. warmte en kou.

Goede kwaliteit, mooi ingepakt en op tijd ingeleverd.

Nette stevige tafel bescherming. Was even bang omdat het goedkoper was dan bij andere dat het tegen zou vallen maar ben zeer tevreden.

Ruime keus, goed product

Ik ben tevreden met mijn twee tafelzeiltjes. De website heeft een ruime keus uit mooie prints, die je niet elders vindt. De tafelzeiltjes zijn dun, mijn oude tafelzeil was dikker, dus ik ga kijken hoe lang het mooi blijft en mee gaat? Wel wil ik iets kwijt over de bezorging, die vond ik niet ideaal .. er word alleen in de avonduren geleverd.. een tafelzeil na 22:00 uur op een doordeweekse dag als het hele gezin op bed ligt.. We kregen ook bijna 10 emails over de leverstatus, om gek van te worden! En zelfs een sms dat de bezorger er binnen 5 minuten zou zijn.. Ik vind dat echt too much. Eén email met track en trace volstaat.

Erg goede en mooie kwaliteit

Super mooi tafelzeil dit is de 2de keer dat ik bij jullie bestel eerst voor binnen op de tafels en nu voor buiten op de tuintafels super mooie kwaliteit.

Topproduct

Geen opmerkingen

Prima zeer tevreden.

Netjes en verzorgd verpakt kortom zeer tevreden en mooi op tijd geleverd.

Product perfect

Ik heb 3 tafelzeil transperrant 2,2 mm zonder krimpverlies heb zelf overal 1 cm bij gerekend, en dat was meer dan genoeg. En 1 tafelzeil voor buiten met tafelzeilhouders, deze waren er niet bij geleverd maar na contact super snel na gexonden

Kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit en betaalbaar.

Coolendonk 2

5706WS 2