Goede uitleg en snelle service

Toppie

Supermooi stevig zeil.

heel goed

gemakkelijk te bestellen en ook de bezorging heel goed , dank u

Was verkeerd tafelzeil opgestuurd. Andere dag al de juiste binnen. Dat noem ik nog eens SERVICE. Geel hartelijk dank daarvoor. Ga in de toekomst meer bestellen. Mocht ook de foute houden.

Stevig, goed op maat gesneden tafelzeil

Voor onze salontafel die we zelf behandeld hebben, bestelden we een tafelzeil. De maten die we door hebben gegeven zijn goed toegepast, het zeil ligt goed op de tafel. We verwachtten het na bestellen op vrijdag de zaterdag erop. Het kwam 's maandags binnen. Kan zijn dat wij het verkeerd ingeschat hebben.

Mooie collectie zeilen, gemakkelijk te bestellen en prima geleverd

Alles prima, het moeilijkste is het juiste zeil kiezen! Levering tot op een half uur nauwkeurig aangekondigd en uitgevoerd.

Goede website

Snel en netjes. Veel keus.

Zeer goede kwaliteit tafelzeil, snelle bezorgservice. Kortom: prima!

Goede kwaliteit en snelle levering

Juiste formaat, goede kwaliteit en snelle levering

Goed product, makkelijke dit.

Makkelijk te zoeken op de site, bestelling snel afgerond. Transparante tafelzeil is ook super, 2de keer dat ik dit besteld heb. Bestel hier zeker weer als ik weer nodig heb. Bezorging was slecht, werd om 22.05 bij buren een paar deuren verderop bezorgd.

Handig

Zoals verwacht, ik gebruik hem wel enkel als werkblad

Goede ervaring

Het zeil is precies wat ik ervan verwachtte. Alleen is hij te lang, omdat ik had aangegeven dat er 1% krimp bij moest. In mijn geval was dat dus niet nodig geweest. Nu is hij dus 3 cm te lang. Helaas.

Prima materiaal, juiste afmeting en snelle levering.

Zeer snelle service

Mooi tafelkleed

Mooie tafelkleden. Ik had er 2 besteld, 1 voor mijn moeder en 1 voor mijzelf. Had bij beide aangegeven dat ze op een rol wou hebben en ook voor beide betaald. Maar kreeg ze uiteindelijk samen op 1 rol. Dat vond ik dan wel een minpuntje. Maar verder ik heb ik zeker geen klagen. Zou de volgende zo weer hier bestellen.

Slechte kwaliteit

Krimpt en bolt enorm. Geen reactie op email

Het was een goede ervaring.

Hoewel een dag te laat heeft de bestelling ons in goede conditie bereikt. De bezorger was op de minuut af op tijd. Hulde.

Goede service en snel geleverd.

Mooi product, snel geleverd en goede prijs.

Op de bezorging na, prima!

Het tafelzeil is prima, stevig zeil. Netjes verpakt op een rol. Ik stoorde me aan degene die het kwam bezorgen. Met een telefoon in de hand al druk pratend. Niet de moeite nemen dat gesprek af te breken en de rol zeil zo in mijn handen te duwen.

goede kwaliteit maar niet zo snek

de zeil is als gewild maar de monster en zeil waren niet zo snel thuis geleverd. ook was echt volgens postnl niet genoeg zegels op de monster.

Het bevalt ons prima, wij zijn er heel blij mee!!!

Helemaal mooi

2 tafelzeiltjes besteld Mooi lichtgewicht en klein op te vouwen

Top kwaliteit

Keurig op rol geleverd dus zonder kreuken

Veel keuze en goede prijzen en vanaf €20 geen verzendkosten dus ben erg tevreden.

Vragen via de chat werden zeer snel beantwoord. Product werd naar verwachting geleverd.

Coolendonk 2

5706WS 2