vocht

wij hebben een vraag het zeil moet op tafel met glasplaat nu zit en blijft er vocht onder hebben jullie een tip voor ons

Mooi dik tafelzeil

Mooi tafelzeil. Door extra betaling zelfde dag nog geleverd goede service. Ziet mooi uit op de tafel

Zoals altijd geweldig

Super service. Kwaliteit is uitmuntend ...echt geweldig Altijd netjes op maat en ze helpen je echt goed om je uit te leggen hoe te meten en waarop te letten. Ze zijn goed benaderbaar voor vragen . Levering in de avond mogelijk en super verzorgd verpakt.

Vlot en goed

Makkelijke site, alle maten, vlotte bezorging, goede communicatie

Mooi kleed en snel verwerkt. Maar………

Prima werk vsn Huis tuin en tafelzeil. Echter zoek een andere bezorgservice. Instabox kan het echt niet aan. Dinsdag melding dat pakket tussen 19.55 en 20.25 bezorgd wordt. Dit schuift in de loop van de avond steeds verder op. Tot 23.07 een berichtje dat niet meer gaat lukken. Uiteindelijk woensdagavond gelukt

Perfect klant geïnformeerd bezorging.

Duidelijk en keurig aan afspraken gehouden.

Netjes geholpen via de site en daarna super tevreden over de levering (kreeg netjes een berichtje) en uiteindelijk heel blij met het product!

Tuut tuut lijkt Overtoom wel

Stond te kijken van de snelle levering en de zeilen passen perfect

Mooie tafelkleden, op maat geknipt en hele vlotte service!

Niet goed

De app, de bezorger alles prima. Maar om 's avonds tegen 22.30 nog een pakje te ontvangen veel te laat. Normaal ga ik om 22.30 naar bed. Ik vind echt dat bezorgen om 20.00/20.30 stoppen.

Kan geen beoordeling geven omdat ik mijn bestelling niet heb ontvangen

Zoals bovenstaande kan ik het tafelzeil niet beoordelen omdat het niet op mijn adres aan de Zwaluwkamp is afgeleverd ,ik kreeg een mailtje dat het met plezier was afgeleverd, terwijl we gewoon thuis waren en zicht hadden op de voorkant van ons huis , heb contact met de bezorgservice gehad en die zeiden dat het op nr 26 was afgeleverd maar stond geen straatnaam bij wat we ook vreemd vonden , heb na het mailtje dat het bezorgd was gelijk geïnformeerd in de straat maar nergens was het pakketje bezorgd. Hoop dat het opgelost wordt !

Snel het juiste advies en levering, geweldig

Ik had snel advies nodig bij het kopen van een tafelkleed voor een marktkraam. En toen ik er achter kwam dat het de volgende dag Koningsdag was kwamen zij het dezelfde dag nog afleveren wat een service!!

Zeer tevreden met de bestelling

Wij hebben voor zowel de eethoek als voor de salontafel transparant zeil besteld. Zijn er heel erg blij mee. Hebben ook maar voor de hoektafel en het dressoir besteld. Mooie kwaliteit en snelle levering.

zeer prettig

ik heb contact gezocht en gechat, ik kreeg heel snel hulp was duidelijk en de levering van snel. Top!

ik heb nog geen pakketje ontvangen!!

De bestelling was perfect uitgevoerd !!

Kreeg netjes bericht hoelaat het zou geleverd zou worden en dat klopte. Zeil past perfect ik ben er blij mee.

Klacht nog niet afgehandeld

Het tafelzeil was snel en goed aangekomen. Alleen het is in de lengte veel meer gekrompen als het percentage. We komen nu 2 cm te kort. De klacht gemaild op 20 maart 2022, 2x een reactie gehad. Met het verzoek om foto’s te sturen en met de vraag of het niet buiten is gebruikt. Nee, dat is het niet gewoon binnen. En onder de 22 graden. Op 7 april voor het laatst een reactie gehad, daarna niet meer. Ik vind de klachten behandeling erg lang duren.

Prima tafelkleden

en snel geleverd

Goede kwaliteit, snelle levering

Stevig tafelzeil. Wordt goed verpakt en snel geleverd.

Prima kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed .

Alles perfect geregeld .

Mooi kleed

We hebben een transparant tafelzeil gekocht. Erg netjes en was ook goed verpakt. Prima kwaliteit. Omdat er verzonden wordt via een bedrijf dat tussen half 7 en half 11 in de avond levert 4 sterren in plaats van 5. Half 11 vind ik echt veel te laat. Uiteindelijk waren ze er op tijd maar dat hoor je pas laat. PostNL of DHL e.d. heeft betere tijden

Coolendonk 2

5706WS 2