Nette snelle levering

Netjes precies de kleuren .

Goed op maat

Uitgebreide keuze in dessins en in maten.

Uitgebreide keuze en maatvoering. Mooie korting gehad en ook prima verzending door Instabox.

Tevreden over de afhandeling

Alles klopte, afspraken werden nagekomen

Fijn transparant tafelzeil

Fijn transparant tafelzeil welk snel geleverd is. Duidelijke communicatie omtrend levering.

Heel snel en correct geleverd met souplesse. Ik heb zelf nog tweemaal twintig centimeter eraf geknipt om hem passend te krijgen in de tuin. Een meter is voldoende op een tafel van 80- x 80- x 80 cm.

Subliem

Duidelijke website. Eenvoudig bestelling te plaatsen. En goede follow up na de aankoop

Heel tevreden met het tafelzijl Vlot en heel netjes geleverd vooral de track & trace klopte precies Top

Prima product uitstekende bezorging!

Het product was zoals omschreven, de bezorgtijd was precies zoals aangegeven was. Daar kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen.

Heb nog niks binnen gekregen

Nog geen pakket ontvangen Misschien vandaag

Super geregeld en snel

Jammer van de 1% extra

Ze vragen voor 1% meer te nemen omdat het kan krimpen, maar word alleen in de lengte gedaan niet in de breedte. Wat natuurlijk dan ook zou krimpen. Jammer dat dit niet ook word aangepast. Je kan dit beter niet nemen!

Te groot gesneden

Te groot gesneden

fijne webwinkel goed produkt

Duidelijke website, makkelijk om een bestelling te plaatsen en snelle en goede reactie via de chat functie

Ik ben heel tevreden met de snelle levering en het product

Ik ben heel tevreden met de snelle levering en het product

Goed advies en kwaliteit

Goed advies en kwaliteit

Buiten verwachting!!

Duidelijke site en ook telefonisch duidelijk geholpen !

Het tafelzeil was precies als op de site en goede prijs. Snelle levering! Tevreden en aanrader om vaker te bestellen.

Goed product, nette levering.

Geen probleem gehad . Alles netjes afgehandeld.

Zeil krult erg op

Het zeil krult heel erg om Dat vind ik erg jammer.

Waardeloos

Allereerst hebben we de verkeerde maat ontvangen. Daarop dit meteen doorgegeven aan de klantenservice maar er werd ons vermeld dat het tafelzeil nog wel voldoende zou krimpen. Ik had specifieke maten opgegeven maar die zijn niet opgevolgd. De aanbevolen krimptijd hebben wij afgewacht maar zoals verwacht is hij bij lange na niet op maat gekomen. Dus we zitten nu met 2 tafelzeilen die te groot zijn en doordat er 1 tegen de muur aan komt is deze helemaal bol gaan staan. Hiervan foto's gemaakt en doorgestuurd aan de klantenservice maar daar word gewoon niet op gereageerd. Dus al met al is het gewoon weggegooid geld. Waardeloze klantenservice.

Wwat betreft de bezorging, een vriendelijke dame heeft mij gebeld toen ze voor de slagboom van het park stond in Putten. Omdat ik niet zo snel loop heeft zij het voor mij naar de caravan gebracht. Ik ben haar zeer dankbaar daarvoor. Ik heb voor Uw bedrijf alle lof. Mevr. E. De Jager van der Eem. Dank U.

Uitstekend tafelzeil

Heel erg tevreden met het tafelzeil op maat gesneden. Salontafel duidelijk zichtbaar en goed beschermd.

Goede webshop

Grote keuze, snelle levering

Kwalitatief mooi tafelzeil

Snelle levering en kwalitatief mooi zeil. Gekozen voor 1% extra lengte, wat zeker aan te bevelen is. Erg tevreden en het geld zeker waard.

Coolendonk 2

5706WS 2