Leven we terug in de middeleeuwen ?

Alleen al het feit dat het 6 (!) dagen duurt, anno 2022, vooraleer een niet zwaar of omvangrijk artikel geleverd wordt, roept bij mij serieus de vraag op waarmee jullie eigenlijk bezig zijn . De dag van levering kreeg ik pas een mail van jullie . Bovendien heb ik de koker ( ik had geen koker gevraagd ) aan de voordeur moeten vinden . Geen belletje van de bezorger, alleen nadien een mail dat het item afgeleverd werd . Morgen zal ik het geleverde eens bekijken . Wie weet wat er daar al dan niet mis mee blijkt ? Ik vraag me af hoe jullie zich daar bij zouden voelen ?

Voldoet aan verwachtingen

Snelle levering en molton tafelzeil/kleed voldoet aan verwachtingen

Alles zoals het moest zijn.

Top ,snel geleverd, perfect. Super blij mee. Eindelijk zie ik mijn mooie eiken tafel die niet beschadigd word.

Gewoon goed

Goed en prima bezorging

Snelle verzending en mooie kwaliteit, top!

Zeer snelle levering met goede track & trace en mooie kwaliteit tafelzeil.

Snelle levering, keurig verpakt, ga zo door!

Superfijne snelle levering

Product om 11:30 besteld dezelfde avond om 19:30 geleverd. Super snelle levering. Het tafelzeil is een uitkomt. Erg blij mee!

Het is niet verplicht

super !!Bestelling zo snel in huis!!

Ze liggen op tafel . super fijn!! Service aan huis heel goed!!

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Duidelijk en snelle service. Goede kwaliteit

prima service

snelle levering, duidelijke communicatie

Prima bescherming .

In de omschrijving stond dat er belletjes in het doorzichtige zeil zou kunnen zitten. Dat is miniem. Ik kan nu wel de mooie nerven van onze eiken tafel zien en als de kleinkinderen aan de tafel spelen hoef ik niet bang te zijn dat het tafelblad beschadigd.

Ik heb 2 mm glashelder zeil op maat. Super! M'n chat vraag werd direct beantwoord, bestellen makkelijk. Levering snel. En mooi helder zeil. Top

Eerder besteld en nu weer

De eerste keer dat ik bestelde heb ik de chat gestart en daardoor kon ik ook het snel laten bezorgen omdat ik het snel nodig had Nu weer besteld maar heeft geen haast alleen duurt nu wel langer omdat het verkeerd gesorteerd was bij Red je pakketje volgens hun misschien handiger om met de gewone postnl te gaan versturen dan komt het ook gewoon overdag in plaatst van s'avond heel laat

Snel en goed

Vriendelijk snelle levering vriendelijke chauffeur blij

Super snelle levering en perfecte service!

Mooi stevig zeil en snel geleverd

Ik heb twee ronde tafeltjes gekocht en omdat we 3 kleine kinderen hebben ben ik op internet gaan kijken voor een tafelzeil en kwam toen uit op deze website. Betere prijs dan concurrenten en transparant zeil is ook echt transparant, netjes en snel op maat geleverd. Super tevreden.

Keurig verzorgt past precies

Keurig verzorgt past precies

Geweldige service en goed kwaliteit

Ik had oorspronkelijk de verkeerde maat besteld en was niet zeker of ik het goed had gedaan. Het personeel had het aan de hand van mijn bestelling door en annuleerde de bestelling en stuurde mij een linkje met de juiste maat. Ik hoefde deze alleen nog te betalen en paar dagen later lag er een prachtige tafelzeil over mijn tafel die precies goed zat! Dank voor de scherpte en geweldige service!

Onbetrouwbaar

Annuleert vaker zonder opgaaf van reden bestellingen. En zeer onbetrouwbaar bedrijf.

Supersnelle levering

Via google dit bedrijf gevonden. Wou een paaskleed, genoeg keuze en dezelfde dag al klaar, de andere dag netjes op een rol geleverd in huis.

Mooi en stevig tafelkleed

Goed ingepakt, en mooi en stevig tafelkleed. Ruime keuze, ik ga er binnenkort nog één bestellen met lama' s.

Zeil ligt nueen aar dagen op de tafel en ziet er goed uit

Prima mooi dik tafelzeil.

Het tafelzeil werd de volgende dag bezorgd.

Coolendonk 2

5706WS 2