Goed product, snel geleverd

Tafelzeil met moltonrug bevalt prima. Precies op maar gesneden. .

prachtige collctie

Ik heb al eerder bij deze firma gekocht en altijd naar volle tevredenheid. ik kreeg deze keer 2 x tafelzeil op 1 rol zoals ik gevraagd had. perfect geregeld en het zag er weer geweldig uit.

Mooi en op tijd

Het was op tijd bezorgd en de zeil is precies op maat - hartelijk dank.

mooie kwaliteit

Snelle levering, goede prijs en prima kwaliteit. Volgende keer weer :).

Goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd

mooi zeil,netjes geleverd

Snel en netjes verpakt geleverd Ziet er mooi uit

Correcte levering en vluge levering

Tevreden over de kwaliteit Blij dat de 1 % bij was voor de krimp

Goede service Snel in huis En goede kwaliteit tafelzeil

Ik heb voor de tweede keer een tafelkleed besteld. Bestelling volgende dag in huis, en de tafelkleden zijn ook van goede kwaliteit.

Tafelzeil besteld, was snel binnen en ligt perfect op tafel. Een dag erna een zeil besteld voor op de salontafel, deze was helemaal scheef en ik hield een stuk tafel over, gemaild en een dag later had ik een nieuw zeil in huis. Dit is netjes en snel opgelost. Perfect

veel keus en snelle levering

Veel keus op de website en alle maten verkrijgbaar supersnelle levering, 's morgens besteld en 's avond al afgeleverd. mooie kwaliteit tafelzeil en kleuren komen ook mooi overeen met wat op de website staat afgebeeld, korting superblij en ga zeker vaker bestellen bij Huis, Tuin en Tafelzeil

goede kwaliteit tafelzeil voor een nette prijs

Tafelbeschermer gekocht snelle levering goede prijs en kwaliteit zeer tevreden!!!

Produkt is TOP bezorging is waardeloos

De Bezorgeng is waardeloos Het Produkt zou tussen 17.30 en 22.30 bezorgt worden Wat ik al erg laat vind wij zijn geen avond mensen het produkt was om 22.30 nog NIET bezorgd krijgen wij een mailtje we gaan het niet redden Belachelijk blijf je daar de avond voor op Ons wekkertje gaat namelijk vroeg ik de morgen 3.45 uur Dus dat was een kort nachtje wat niet had gehoeven De volgende dag is het produkt gelukkig om 18.15 bezorgd Ik hoop dat jullie hoer iets mee gaan doen anders zal ik de volgende keer helaas niks meer bij jullie bestellen wat ik jammer vind . Vriendelijk groet

Zeer leuk gecoat tafelkleed

Het is een zeer mooi tafelkleed. Het is in het echt zelfs mooier dan op de foto. Het is ook een goede prijs kwaliteit verhouding! Een aanrader… ik kijk al vast uit om een volgend tafelkleed te bestellen voor mijn andere tafel.

Ik heb een goede service gehad en ben erg blij met mijn aankoop

Heel blij met ondertafelkleed op maat

Wat fijn dat jullie een onder/molton kleed op maat verkopen. Netjes bezorgt.

Top ervaring

Top ervaring snelle levering

Keurig geleverd

Keurig nette mooie rol, prima geleverd met smsje dat ze er binnen 5 minuten zouden zijn. Misschien een idee, om bij de levering een tip of verwijzing naar een filmpje hoe je het zeil het beste op maat kan maken.

Heel tevreden

Vlotte levering en goede kwaliteit!

Voor een mooie prijs een mooi zeil voor bescherming van ons tafelblad. Netjes op tijd bezorgd.

Heel goed.

vlot en goed.

geweldig

de levering super netjes en op de tijd die ons uit kwam dank jullie wel

Klantvriendelijk

Alleen positief ervaring met deze webshop, ze antwoorden dadelijk mocht je met vragen zitten.

Uitstekende service en levering

De bestelling wordt binnen het aantal dagen dat op de site staat netjes geleverd. Alles op maat zoals we in de e-mail hadden aangegeven. Voor het versturen zit het goed verpakt zodat er geen beschadigingen kunnen optreden. Uitstekend bedrijf om vertrouwd te bestellen.

Zeer snelle levering

'smorgens besteld en dat werd 's avonds als geleverd. Dat noem ik nog eens een snelle levering.

Coolendonk 2

5706WS 2