Prima kwaliteit en zeer correcte levering

Tot op de cm correcte maat Snel en correct geleverd

Goed bedrijf

Goede en snelle service

Helemaal top

Mooi materiaal goede levering

Snelle levering, mooi product

Tafelzeil besteld, mooie kwaliteit

Daar kan ik kort in zijn. Goed op de hoogte gehouden en snel geleverd.

Via via kwam ik bij deze website uit. Ik had al eerder zo'n soort tafelzeil gehad. En dat was mij goed bevallen.

Super tevreden!

Super tevreden over zowel het materiaal als over de levering! Niets op aan te merken. Ik bestel nog!!!

Blij met mijn tafelzeil

Was er al langer naar op zoek. Bij toeval kwam ik het tegen bij familie.

Precies wat je nodig hebt

Ik had een idee in mijn hoofd en zo is het precies uitgewerkt. Ik heb namelijk een kast die een beschermlaag kon gebruiken. Meeste mensen kiezen bij dit opbergsysteem tegenwoordig een lange plank/werkblad uit om er op te leggen. Maar dat past niet in ons interieur en ik hou er van als iedereen het zó heeft. Door een 2.2mm doorzichtig tafelzeil op maat te maken en deze op het nieuwe meubel te leggen ter bescherming, past het ook nog eens perfect bij de hoogglans meubelen in de rest van het huis.

Tafelzeil niet de opgegeven maat

Mooi dik tafelzeil en ideaal dat het op de maat van de tafel gesneden kan worden. Teleurstelling na het op de tafel leggen: de breedte is niet constant en de lengte is bijna 3 cm langer dan de opgegeven maat.

Super duidelijk tijdens bestelling !

Met kleine kinderen toch maar voor iets op tafel gekozen maar het is super mooi , bedrijf is duidelijk tijdens bestelling , tevreden! Voor het geld is het product zeker waard.

Keurig

Dezelfde werk nog in huis. Mooi zeil.

Super! Snelle levering en zelfs restant stukken gratis gekregen!

Al vaak geplastificeerd / gecoat katoen en PVC besteld om tassen van te maken. Mooi materiaal. Altijd snelle levering. Vriendelijke mensen. Eventuele problemen worden snel opgelost.

geweldig

prima zeil heel blij mee fantastich groet anny ..

Goede kwaliteit en netjes op maat

Top qua maat,kwaliteit en afspraken

Goede producten, snelle service. Het was niet de eerste bestelling en zeker niet de laatste!

mooi tafelzeil

Alleen er zitten nog vouwen in ondanks dat hij op rolbezorgd is

Prima prijs / kwaliteit verhouding

Mooi transparant tafelzeil. Ligt strak, was makkelijk op maat te snijden. Keurig geleverd door pakketdienst.

Ik raad aan iedereen aan

Snel, behulpzaam, heel tevreden. Ik zelf gebruik die transparante tafelzeil 2.2 is duurzaam en op maat.

Fantastisch wat eem kwaliteit

Heel goed verpakt en goede aflevering

Product zo als verwacht

Het product is zo als ik had verwacht. .nette en snelle afhandeling

onduidelijke website waardoor een verkeerde levering plaats vond.

Ik heb een ovale tafel en op de website blijkt niet duidelijk dat dit niet geleverd wordt; ondanks het feit dat ik dit duidelijk in de aanvraag geschreven heb (wordt blijkbaar niet gelezen) werd een vierkant tafelzeil geleverd; teruglevering is ook geen optie daar dit maatwerk is. Niet klantvriendelijk!

Prima product, prima levering!

Note: ik had de afmetingen van mijn tafel exact (op de mm) doorgegeven en geen krimpcorrectie aangevinkt, maar constateer toch dat het zeil enkele mm’s uitsteekt. Het is best een scherpe rand, dus volgende keer zal ik zeker de optie aanvinken om de randen af te laten schuinen.

Mooi tafelzei

Mooi tafelzeil , precies op maat. Alleen jammer dat het met red je pakketje kwam, zij komen altijd zo laat.

Coolendonk 2

5706WS 2