Uitstekende service en goede kwaliteit tafelzeil

Webshop met uitstekende persoonlijke service en het tafelzeil is van goede en stevige kwaliteit. Ook het bezorgen is goed geregeld en zeer correct! Top!

Ben goed en snel geholpen Heb savonds besteld, had het de volgende dag al in huis

Mooi dik tafelzeil, wel lange levertijd

Ik ben blij met dit mooie tafelzeil, ik moest er wel een week op wachten.

Een mailtje werd snel beantwoord, en een snelle levering. Daar waren wij heel blij mee. Het enige dat ik miste, was een briefje erbij, dat het tafelzeil kan krimpen. En wij ervan af moeten blijven om het iets kleiner te maken. Dat las ik op een andere site. Onze eigen fout geweest helaas. Maar verder zijn we er enorm blij mee.

Geweldig!

Fijn! Een ronde tafel, maar wat voor kleed past daar nu op zonder ons er al te veel aan te storen. Op maat snijden vonden wij maar niets, hoe fijn is het dat dit bij het doorgeven van de maten gewoon voor ons werd gedaan. Heerlijk transparant zodat de tafel mooi zichtbaar blijft en hoe leuk is het om tijdens feestdagen/seizoenen leuke creaties tussen zeil en tafel te plaatsen. Zo creëer je elke keer een andere sfeer, zonder de tafel aan te tasten. Love IT!

Heel goed en vriendelijk

Prima goed en geweldig spul

klantgericht

Na melding van beschadigd product werd dit direct goed afgehandeld. Super service.

Ik had de foute maten door gegeven Maar wordt gebeld of het wel goed is

Uitstekende service

Zeer goede service en uit leg

Kleine tegenvallers

Ik had al eerder een zeil besteld met krimpmarge, maar die stak constant een stukje uit. Nu zonder besteld. Op het bijgesloten briefje stond echter krimpmarge ja. Bovendien was de lengte 131,5 ipv 130 Ik heb er zelf maar een stuk vanaf geknipt Doordat het zeil op een rol komt is het moeilijk om het zeil snel plat te krijgen Wel een mooi dik zeil.

Perfecte maat en vlotte levering

Mijn tafelmolton is precies op maat en past dus perfect. Mooi op rol geleverd, dus geen plooien en vouwen. Verder een snelle levering.

Snelle levering.

Bij een eerdere bestelling elders was de rand mooi schuin afgewerkt ( was iets duurder maar niet veel). Maakte het toch net even af !

Goede informatie ontvangen via chat. Product is naar wens.

Snelle levering mooi product

Op zoek naar een witte pvc tafebeschermer, daarnaast de meeste mag of transparant zijn. Snel geleverd en perfect op maat.

Topzeil die perfect past

Besteld omdat ik een salontafel heb van hout die niet beschermd is. Dus al vetvlekken erin natuurlijk. Toen kwam ik deze site tegen en kon je ongeveer alle maten ronde tafelzeil bestellen. Dus dacht probeer het. Nou mooie dikte en kwaliteit, helemaal blij!

prima.

Product goed. Advies voor meten zou fijn zijn. Had op een andere site gelezen dat je alle 4 de zijdes moet meten. Zit namelijk verschil in. Bleek bij de onze ook zo te zijn. Enige nadeel is het tijdstip van afleveren. Dit is tussen 17.00-22.30. Nu waren wij gelukkig om 19uur aan de beurt, maar vind 22.30 erg laat.

Tafelzeil besteld met prachtige natuurprint. Niets op aan te merken. Levering ook prima.

Grote keuze, voor een faire prijs

uitstekende service, groot aanbod en snelle afwikkeling / bezorging tegen een faire prijs

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Snel, netjes geleverd.

Goede service !!

Fijne service en maatvoering klopt op de millimeter. Het bestelde tafelzeil was helaas beschadigd binnen gekomen. Hiervan direct een foto gemaakt en een melding gemaakt. Hierop kreeg ik keurig een een reactie en een retourlabel toegestuurd. Nadat ik de beschadigde tafelzeil retour heb gestuurd is de nieuwe afgestuurd. Fijn om te zien dat de beschadigde zeil word ingekort en hergebruikt ! Wat mij inziens heel goed mogelijk is zonder dat iemand er last van heeft.

Snel en accuraat. Goed product

Snel geleverd, goed product

Goede ervaring. Zeker en vast een aanrader.

Coolendonk 2

5706WS 2