Lang gewacht, maar zeer tevreden.

De tafelzeilen zijn prachtig mooi, goede kwaliteit en keurig geleverd.

Voldoet aan de verwachting

oke

Goeie service/kwaliteit en snelle levering!!

Top product

Bestellen ging eenvoudig, leveringsproces werd prima geüpdatet, vandaag besteld en morgen in huis, product zat netjes verpakt en opgerold. Aanrader!

Kwaliteit en bestelling in één oogopslag

De bestelling en manier van betaling (*) heel goed, zoals vele andere online winkels Eén puntje van kritiek: geen mogelijkheid om met Visa of Visa Gold te betalen. Zeker deze laatste >> deze betaling waarborgt een verzekerde zending.

Snel geleverd en een hele mooie kwaliteit

Snel geleverd gekregen, mooie kwaliteit, ziet er uit als stof, antislip aan de onderkant. Erg mooi, ben er blij mee!

goede kwaliteit

Het tafelzeil is van goede kwaliteit, en niet beschadigd .Het tafelzeil was goed verpakt.

Prima geregeld

Duurde iets langer bij de verzending, maar ben best tevreden.

Topservice!

Ik had wat vragen bij mijn bestelling en deze werden in no time beantwoord! Tevens de verzending was supersnel!

Prachtig zeil

Een prachtig tafelzeil, dat hopelijk lang mee gaat. Met krimpmarge besteld. In de breedte geeft dat net 1-2 mm marge, dat is goed. Een kleine kritische noot, want bij de lengte steekt hij toch wel ruim over (tafel van 2,5m, dus de marge is dan ook erg groot). Wellicht dat de krimpmarge beter in een absoluut getal uitgedrukt gaat worden, of zou hij echt hele cm's gaan krimpen? Verder mooi strak, geen gekke kleuren in de glans, gewoon top!

Gee6

Ik zal er niet nog een keer iets bestellen.

Op maandag een bestelling van tafelzeil geplaatst, donderdag geïnformeerd wanneer ik het kan verwachten, volgens zeggen had ik een mail ontvangen waarin staat dat ik het vanavond ontvang. Ik had geen mail ontvangen maar na dit telefoongesprek kreeg ik ineens een paar mailtjes waarvan 1 was van bezorgdiensten; uw bestelling komt morgenavond (????) nou op vrijdagavond kwam er niks, wel een berichtje waarin stond dat het de eerstvolgende werkdag verwacht kon worden. Zaterdagavond kwam ik laat thuis en zie buiten voor de buitendeur een grote koker staan met mijn tafelzeil. Geeft een vreemd gevoel allemaal en voor het bedrijf een geluk dat het nog voor de deur stond.

Vriendelijke klantenservice.Erg behulpzaam en snelle levering. Zijl wordt netjes opgerold geleverd.

Goede uitleg en service

Goede uitleg

Snel, correct en goed prijs met korting

Met de korting was beter prijs dan ergens anders gevonden. Snel geleverd.

Prima product, bezorging laat in de avond minder gewenst

Product werd niet dezelfde dag nog verzonden zoals op de site staat, maar is verder wel prima in orde. Late bezorging (na22.00 u) daarentegen heel ongewenst

Levering was snel.

Ik had nog ruimte om zelf opmaat te snijden.. Xtopperszzx

Ziet er mooi uit.

Het zeil heeft even z'n tijd nodig om te vormen. Onze tafel is niet helemaal rond omdat het natuurhout is. Het zeil vormt zich er vrij goed naar. Het zeil glimt wat te veel. Jammer dat er snel deukjes of kringen in vormen. Staat duidelijk vermeld in de bijlage. Maar ja, had mijn koffiekop er al op staan. Zo ook met ander materialen die je op het zeil zet. Zorg dat de spullen vlak staan.

Degelijk materiaal en snelle levering. Ik heb meteen iets nieuws besteld.

Ruime keuzes Degelijk materiaal Ook soms origineel

Heb mooie tafel beschermer ,en is snel geleverd en mooi geprijsd

Nice Tafelziel

I bought a tafelziel. Quickly delivered and looks lovely.

Heel makkelijk

Alles liep gesmeerd, van het uitzoeken en bestellen tot aan de snelle bezorging.

Toppie

Goed geregeld allemaal een ding dat bezorger pas om 21.30 uur best laat je nooit wie er aan de deur staat zo laat vooral hier in deze appartement hier wonen allemaal oudere mensen

Netjes verpakt en snel ontvangen

Mooi zeil

Keurige bezorging met een uitstekend product.

Coolendonk 2

5706WS 2