Zeer mooi.

Ziet er zeer mooi uit, dat de print erin is gezet zie je van een afstand niet eens, lijkt net of het kleedje erop ligt.

Mooi tafelzeil

Heel blij met mijn nieuwe tafelzeil, snel geleverd en precies zoals verwacht!

Uitstekend product

Duidelijk, snel, niet te duur en conform afspraak.

Mooi kwaliteit tafelzeil en dito afdruk. De bezorging was super continu updates wanneer het bezorgd zou worden tot uiteindelijk binnen een tijdframe van 10 minuten. Volgende keer weer!

De maat niet goed

Het tafelzeil is totaal niet op maat zeker een anderhalve cm groter dan de bestelling was Om half elf s,avonds werd het bezorgd dat is de tijd dat ik normaal op bed lig

Weet het niet

Het is nog niet geleverd. Dus kan niet beoordelen

Goede kwaliteit

Gekregen wat ik had verwacht, netjes en op tijd geleverd

Alles heel goed en snel geregeld. Goe op de hoogte gehouden van het bezorgmoment.

Alles zeer snel geregeld en bezorgd. Goed op de hoogte gehouden van de brzorging

Snel geleverd, conform specificaties

Doorzichtig pvc zeil besteld voor onze ruwe houten tafel. Geur was snel weg, voelt solide en stevig aan. Werd precies op aangeven maat geleverd. De extra foutmarge was geen overbodige luxe, zeil is afgelopen dagen mm of wat gekrompen.

Top kwaliteit

Snelle levering. En ziet er strak uit

Goed tafelzeil, aparte bezorging.

Makkelijke website, tafelzeil is prima kwaliteit.

duidelijke website en snelle levering. tafelbeschermer is van goede kwaliteit

zie bovenstaand

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooi kerst tafelzeil, goed verpakt geen kreukels Snelle levering

snelle service

snelle service .... mooi product... voldoet aande verwachting....

Ga zo door super

Super tevreden

Wij zijn super tevreden over onze bestelling!!

Netjes op tijd geleverd

Helaas iets te groot. Maar dat werk ik zelf wel bij

Zeer tevreden en goede kwaliteit en service

Past precies

Goede duidelijke website. Opgegeven maat klopt precies met wat geleverd is.

Goede webshop, snelle levering

Webshop is makkelijk en uitnodigend. De levering van de bestelling was snel. Product prima, past goed op tafel, iets te groot voor de krimp zoals omschreven op de website

Super mooi kwaliteit tafelzeil was ook snel bezorgd

Goed correct op tijd

Alles is goed verlopen

Redelijk

Heel erg mooie product ...,maar heel erg jammer dat gewenste maat is scheef gesneden. Mee advies is ,lengte en breede automatisch 1 centimeter daarbij doen dat de klant kan zelf corrigeren. Vriendelijke groet Ella.

Bestellen en het materiaal was prima !

Enige minpunt was het uitstellen van bezorging 2x en de bezorger die al in de bus zat toen ik de deur opende .

Super service

Snel in huis