correcte levering

Het bestelde product was zoals het op de website vertoond werd en de levering hebben we ontvangen 2 dagen later in België

Top !

Mooie kwaliteit. Dezelfde dag bezorgd. Kan niet beter

Super!!

Gemakkelijk te bestellen, keurig de maat die ik besteld heb, netjes verpakt. Snel geleverd en ideale bezorgservice, track en tracé tot op de minuut.

Top ervaring !

Top ervaring.

Prima makkelijk vragen te stellen via de Chat en supersnelle reactie

Echt een service gericht bedrijf snelle levering en super bezorgdienst.

Een grote sortering tafelzeil, uitstekend verpakt voor verzending. Zeer tevreden ?

Goede service, raad het allemaal aan. Zelf heb ik 3 transparante tafelzeilen gekocht. Netjes opgerold aangekomen dus geen vouwen erin.

Zeer tevreden.

zoals ik al zei een snelle levering, goede kwaliteit tafelzeil zowel voor binnen als voor buiten. De mogelijkheid tot achteraf betalen wat ikzelf zeer prettig vind

snelle levering, mooi zeil

vrijdag besteld en zaterdag in huis, ziet er prima uit, goede kwaliteit.

zeer vlot geleverd

dit is de 2de maal dat ik bestel, en kan niet anders dan zeggen dat de service top is!

Heel tevreden Supersnelle en verzorgde verzending! Een aanrader

Goed en snel

Snel geholpen via de chat. Levering duurde wel langer dan de beloofde levertijd op de website. Goed advies gekregen en erg tevreden met de ronde tafelzeilen. Als het weer nodig is zal ik zeker weer bestellen.

Het was nog mooier dan ik had verwacht!!!

Het was mooi en een goede bezorging!!

topper

snelle levering van het ronde tafelzeil, de goede maat fijn op rol.

Snelle levering.

Ik had hem wel op rol besteld (en betaald) maar hij is gevouwen aangekomen. Maar gelukkig zijn de vouwen er uit

Jullie zijn top. De bezorger wat minder

Super service van jullie. Had het zondag besteld. Maandag al in huis!!! Super. De bezorger was alleen echt heel asociaal.

Schitterende service

Geen duidelijke website en verkeerde link

Ik krijg via chat een link voor de restant stukken maar vervolgens bestel je gewoon het zeil op maat en dus duurder. Volgens de reactie daarna heb ik 1 restant en 1 stuk op maat besteld terwijl ik 2 dezelfde stukken heb gekocht. Hoe dat zit is een groot vraagteken en de marge is maar aan 1 kant. Jammer maar verkeerde keuze gemaakt door hier te bestellen.

Tevreden

Éérste tafelbeschermer scheefgesneden ontvangen. Na contakt opgenomen met klantenservice volgende dag een nieuwe ontvangen. Goede service. Ik beveel dit bedrijf aan.

Prima levering

Mooi soepel zeil

Besteld en dezelfde dag al in huis

wat een service dikke 10

vanaf bestelling meerdere mails gehad om op de hoogte te blijven waar mijn pakket zich bevond ,s,morgens besteld s,avonds in huis. het zeil wat ik besteld had is boven verwachting zo mooi.

Heel erg makkelijk

super snel enmooi schoon in korte tijd. Niet zo veel tafelkleden meer te wassen . makkelijk

Coolendonk 2

5706WS 2