Tevreden!

Tafelzeil was zeer netjes verpakt en goed aangekomen. We zijn zeker tevreden en bestellen binnenkort weer bij jullie. Top!

Fantastisch!

Zeer goede service snelle levering. Mooie kwaliteit Al voor de 2x bij jullie besteld.

Duidelijke site, snelle levering Bezorgdienst ook perfect. Keurig op de hoogte gehouden van de juiste bezogtijd

Vlugge levering

Goed stevig plastic tafelzeil op maat gesneden. Ronde tafel. We zien nog heel goed onze houten tafel.

Het tafelzeil was zoals omschreven en op foto leek. Levering was erg snel.

Super mooi Tafelzeil

Snelle levering en zeer mooie kwaliteit

Supermooi tafelzeil, kwaliteit is top!

Een aanrader !

Stipt, duidelijk en snel

Duidelijke website, ruime keuze en snelle levering.

perfect

de opgegeven maat klopte perfect.

Goede kwaliteit en snelle levering

Voldoet aan alle verwachtingen.

Het tafelzeil is prima verpakt en keurig op tijd bezorgd

Snelle en correcte aflevering en het product helemaal goed en precies op maat.

Snel geleverd, exact op maat en prima verpakt.

Snel geleverd, exact op maat en prima verpakt.

Goede service en kwaliteit producten!

De “Same day delivery” ging niet helemaal goed, echter werd dit supersnel opgelost door de klantenservice en had ik mijn producten de volgende dag in huis. Het transparante zeil voldoet exact aan de verwachtingen en is van goede kwaliteit, de tafelloper idem dito Zal hier zeker nogmaals bestellen!

Prima in orde

Veel keus, niet te duur en zeer snelle levering. Alleen de communicatie via email kan iets beter. Voor de rest heel tevreden.

Goede service, snel geleverd en echt mooi tafelzeil.

Geweldig.

S ochtends besteld, s avonds in huis. Mooi zeil voor over mn balkontafel.

PERFECT

Alles verliep netjes!

Een prima tafelbeschermer voor een leuke prijs

Ik vond de website zeer klantvriendelijk. Het bestellen van de tafelbeschermer ging gemakkelijk en snel. Ook een snelle levering. De kwaliteit is uitstekend.

Duidelijke website, een supersnelle levering én er was continu een hele duidelijke communicatie over de bezorging [dag en tijd]. Product is goed verpakt aangeleverd en is heel mooi en exact zoals omschreven op de website, dank, ik ben heel tevreden! *Aanrader!

Teveel e-mails

Volgens mij 8 mails ontvangen vanaf de opdrachtbevestiging tot aan de aflevering. Veel te veel.

Snelle levering,goede kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Mooi product 2mm dik transparant tafelzeil.

levering in belgie duurt wel wat langer. Goed verpakt, mooie kwaliteit, zeer transparant! Zou volgende keer wel geen 'krimpmarge' meer nemen, nu zitten we met overschot aan 2 kanten. Hoewel de andere 2 wel mooi gelijk zijn. (Vraag me af of dit met de tijd nog zal krimpen, al hoop in van niet want dan kom ik aan de andere 2 zijden te kort)

Snelle levering mooi product

Top product. Fijn die snelle levering. Goede maat