Prima kwaliteit!

Tafelzeil is mooi, stevig en helder. Voldoet aan alle verwachtingen. Prima bezorgservice, was netjes op tijd en zeer goed verpakt.

Great service

Fast and good quality

Super service!

Op het laatste moment wilde ik toch de maat aanpassen en dit is super geregeld! En dat op vrijdagavond.

Snelle levering, goed verpakt

Snel, goede kwaliteit, perfecte levering.

Alles naar verwachting

Behoeft verder geen commentaar

Goed product!

Razendsnel geleverd! In de ochtend besteld, in de middag exact op maat gesneden geleverd. Wow!

Super snelle service 11.00 besteld 19.00 in huis

tevreden

Wij zijn tevreden over de aankoop van de tafelbeschermer was wel niet binnen de 24 u geleverd,Maar dit waarschijnlijk omdat er een feestdag was in de week van de bestelling

vlotte levering

vlotte levering en een prima prijs Supernetjes op rol geleverd dus geen vouwen. je betaald er iets extra voor maar dan is het ook netjes . wat ik wel jammer vond dat je 2 x voor op rol moet betalen, als je 2 tafelzeilen besteld en het zit dan op 1 rol dat is een beetje raar . kwaliteit van de zeilen was prima ! kom zeker weer terug om nog eens te kopen

Heel goed.

Mooie betrouwbare foto’s. Kleur klopt precies. Ook hele snelle levertijd en mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Het is de dikte en kwaliteit die ze beloven.

Goede snelle levering

Prima kwaliteit tafelkleed

grandioos

Heel erg mooi en het is voor behoud van je meubels. Alleen jammer dat het niet in de ovale maat gesneden kon worden. Dat is best nog pittig om dat netjes te krijgen, maar het is ons gelukt en ziet er heel goed uit,

Mooi product

Mooi tafelzeil, deze was goedkoper dan andere websites, het scheelde bijna 30 euro. Snelle levering

Tevreden

Ben zeer yevreden met dat wat ik besteld had Goede service.

Goed advies en mooi kleed

Ik vroeg advies over welk soort tafelzeil ik het beste kon nemen. Het advies was prima! Ik ontving de producten heel erg snel en het was precies zoals ik hoopte.

Snel, precies en kwaliteit

Snel mijn tafelzeil in huis. Heel blij

Goede kwaliteit

Veel keuze en duidelijke website. Mooi tafelzeil, goede kwaliteit voor een nette prijs! Bestellen tot zeer snelle levering ging perfect. Echt een aanrader!!

Klantvriendelijk, via chat mijn bestelling kunnen plaatsen Professioneel, klantvriendelijk,en snelle levering Heel goede kwaliteit voor een lage prijs Top

Geheel volgens verwachting

Mijn ervaring is zeer goed te noemen, supersnelle levering en alles conform afspraak.

Vriendelijk en l wordt snel geholpen

Goed en betrouwbaar online winkel Bestel en wordt snel volgende dag in huis

Mooi product en snelle en correcte levering

Ben er heel blij mee

Uitstekende service

Helaas was het zeil beschadigd, ik vermoed tijdens transport. Nadat ik dat heb gemeld, met foto’s erbij, kwam op dezelfde dag als mijn melding het vervangend zeil al binnen.

Super product, snelle levering.

Alles is vlekkeloos verlopen en het tafelzeil past perfect.

Coolendonk 2

5706WS 2