Tevreden

Zeer snelle levering. Het ronde tafelkleed was op juiste maat gemaakt en goed verpakt. Geen één negatief punt over deze bestelling.

Snel geleverd en prachtig mooi helder zeil op een rol!

Een goede ervaring met huis tuin en tafelzeil.

S morgens via computer bij u op de website besteld vroeg in de avond al thuis. En het tafelzeil is heel leuk alleen wat stroef maar dat zal wel wat wennen zijn en voelt lekker soepel.

Mooi zeil snelle levering

Mooi zeil,snelle levering!

goed en snel geleverd

Makkelijke site, simpel bestellen, en snel en goed verpakt geleverd.

snelle service op maat

Snel contact kunnen leggen met een medewerker via de chat. Het tafelkleed kon op maat worden gemaakt, anders dan de standaardopties. En ook nog eens snel geleverd, top! Kwaliteit van het kleed is goed, mooie kleur en goed waterafstotend.

Snelle levering, prima kwaliteit

Tafelzeil Smorgens besteld en savonds al in huis

Precies wat ik zocht, voor een goede prijs

Ze hadden precies wat ik zocht. En ik bleek daar meer keus in te hebben dan ik dacht. Het werd netjes bezorgd.

OKE

HET WAS PRIMA

Super service en kwaliteit

Duidelijke bestel instructies en snelle levering van het product. Goede kwaliteit!

Snelle levering en mooi tafelzeil!

Na telefonische informatie over bepaald tafelzeil, direct besteld en werd nog dezelfde dag bezorgd!

Je krijgt wat je ziet

net zo mooi en van kleur als op de site, snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle levering.

Mooi gecoat tafellinnen

Supersnel geleverd. Goede kwaliteit en op maat gesneden

Geweldige service

Geweldig service en netjes verpakt voor verzending. Ook snel geleverd. En de prijs was ook goed. Beveel het aan.

Alles klopte en snelle levering!

Zie hierboven

Heel blij met tafelzeil

Zeil besteld voor mijn ouders, ze zijn er blij mee.

Super snelle bezorging en prima product.

Aankoop ging goed, echter gaven ze aan over 2% overlengte maar ik heb 2,5cm langer ..

Eerste ervaring goed

Het is mijn eerste keer bij u en mijn eerste ervaring is goed!

Snel geleverd en product volgens beschrijving

Snelle en goede levering

De tafel zeilen zijn mooi op maat gemaakt en ook netjes verpakt tijdens de levering en onbeschadigd aangekomen.

Coolendonk 2

5706WS 2