De tafelzeil was precies wat ik zocht.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit

Heel erg mooi glad en strak

Heel mooi tafel is gelijk een blikvanger

Snelle en correcte levering

Geweldige keus in tafelzeil! Snel bezorgd en uitstekend verpakt!

Ik heb enkele tafelzeilen bestelt maar heb nog niets ontvangen is dit nomaal?

goede kwaliteit en service

tafelzeil is volledig naar verwachting, netjes en snel geleverd

SUPER

Heldere website. Makkelijk te bestellen, goede service. de volgende dag geleverd. TOP!

mooi tafelkleed

Snelle levering en een kwalitatief mooi kleed, goed afneembaar en praktisch in gebruik.

Mooi kleed

Mooi en snel geleverd.

Héél tevreden!

Héél tevreden met de aangekochte tafelzeilen. De kleur enz. precies zoals de afbeelding op de site weergeeft. In de ochtend besteld en in de avond geleverd, topservice!

Zoals verwacht

Snelle verzending en prima verpakt. Tafelzeil voldoet aan de verwachtingen, super dus

Mooi tafelzeil

Precies als omschreven. Ben er heel tevreden mee.

Een aanrader!

Duidelijke site, makkelijk bestellen. Bestelling geplaatst op een feestdag, en de volgende dag al in huis! Prima bedrijf, waar ik zeker nog zal terugkomen om een bestelling te plaatsen.

Snelle levering, wel teleurgesteld

Het Product ziet er in eerste instantie prima uit, paste perfect echter na twee dagen ruim 1,5 cm te kort, enigzins natuurlijk mijn eigen schuld maar dat het zoveel zou krimpen is toch wel een teleurstelling. Graag toch nog meer in uw advertentie met nog meer nadruk de krimpmarge aangeven. Mvg, J.Kartman

snel en duidelijk, zeer tevreden

zeer tevreden

Super klantenservice, per chat direct en vriendelijke geholpen. Tafelzeilen zijn mooi en kwalitatief in orde!

Zeker aan te bevelen

Goede kwaliteit. Snelle levering. Al 3 keer een bestelling gedaan. Toppie

super snelle levering

Voor aanschaf van de tafellakens overleg gehad met een medewerker.Zeer positief duidelijke uitleg over mijn grote tafel 150 breed bij 215 lang

Snel en top service

Snel en top service. Ben een zeer tevreden klant. Ik beveel het zeker aan ;-)

Mooi product en snelle levering!

Snelle levering, leuke patronen

Zeer vlot op maat geleverd. Advies voor 20cm extra meten is inderdaad precies goed. We moeten het nog uitproberen met erg warme borden, maar tot nu toe houdt het zich erg goed.

uitstekend

hele goede prijs

Voldoen aan verwachting de tafelzeilen

Alles prima!

Mooi tafelzeil en snelle levering

Mooi tafelzeil

Tafelzeil was keurig verpakt en bezorgd. In het tafelkleed zaten jammer genoeg wel 2 wit achtige vlekken terwijl het kleed grijs met vlinders is. Dat was jammer, maar toch ben ik wel blij met het tafelzeil.

Coolendonk 2

5706WS 2