Helemaal prima

Duidelijk, snel en correct.

's Middags besteld en dezelfde avond al bezorgd! Tafelzeil netjes op maat gemaakt en op rol verpakt. Kon het meteen zonder kreukels op tafel leggen.

Slecht

ik had 200 cm tafelzeil besteld en maar 198,5 ontvangen!!!! Reeds diverse mails gestuurd.

Prima. Snelle levering

Prima. Snelle levering

Zeer snelle levering

In de ochtend tafelzeil besteld en de zelfde avond nog geleverd super snel en fijn

Hele snelle levering en erg blij met het jachttafereel tafelzeil.

Snelle levering en mooie dikke kwaliteit tafelzeil

Zeer goede service!

Tafelzeil besteld en de volgende dag al in huis. Helaas was er iets mis mee. Na een mailtje binnen een half uur bericht dat we een nieuw stuk kregen, dezelfde avond nog met een spoedverzending. Echt super!

Ik heb nog niets in huis.

Kreeg op woensdag bericht dat het was verstuurd nu nog niets in huis.

Prachtig kleed

Een tafelkleed met coating besteld om onze nieuwe tafel te beschermen tegen vuil en krassen. Schitterend patroon, precies als omschreven op de site.

Prima product en zeer snel in huis

Prima product en zeer snel in huis

Goede, kwaliteit, supersnelle levering en goede nazorg.

Een handig transparant tafelzeil dat goed blijft liggen en de schoonheid van de tafel niet weg neemt. We kregen een verkeerde maat geleverd maar binnen 24 uur hadden wij de juiste maat op tafel liggen. Wij knipten het zelf met een keukenschaar op maat van de ovale tafel. Dat ging goed.

materiaal goed , snel geleverd

Top kwaliteit

Snel geleverd en product zoals omschreven. Top kwaliteit. Ben er heel tevreden mee.

Extra marge bij mij niet handig

De extra marge,die was geadviseert hangt aan de zijkant over de tafel. Dat vind ik wel jammer. Zelf durf ik het er niet af fe halen. Gaat nooit netjes recht worden..

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Het tafelzeil was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd. Ik ben er blij mee!

Goed product, snel geleverd

Ruime keuze, duidelijke omschrijving en snelle levering.en bovenal een goed product.

snel en goed

Snelle levering en de maten kloppen precies.

Supersnel thuis !

Prachtig tafelzeil en besteld en dezelfde dag thuisbezorgd. Geweldig!

De dikte van de tafelzeil was niet nauwkeurig zoals het geschreven was.

De verzending was snel, de dag daarna het is bezorgd. Ik heb een tafelzeil van 2.2mm dikte besteld maar de ingeleverd tafelzeil was 1.6mm van dikte.

Snelle service. Mooi zeil en doorzichtig zeil.

Erg blij mee!

Mooie tafelbeschermer ontvangen en super snel geleverd. Zondag besteld en maandag al in huis en werd netjes op rol geleverd. We hadden eerst een transparant tafelkleed maar dit is toch wel echt een stuk mooier. Nu tenminste geen overhangende stukken en zo komt onze mooie houten tafel ook veel beter tot zijn recht. Hartstikke bedankt!

Goed en snel

Veel keus , goed en snel en goede kwaliteit

Super vanaf bestelling tot levering

Super overzichtelijk site Met veel keuzes Super snel geleverd!!

Perfect!

Mooi op maat gesneden en zodra thuisbezorgd, gelijk op tafel gelegd, ideaal!

Coolendonk 2

5706WS 2