super snel en goed

Was een beetje huiverig om op deze manier een telefoon te bestellen, maar dankzij de goede uitleg op de site en de super snelle levering via Post.NL ben ik helemaal overstag. Super goede site en waar voor je geld. Heb nu ( in mijn ogen) een gloednieuwe IPhone 8 gekregen voor de prijs van een refurbished. TOP

Zeer tevreden over mijn ‘zo goed als nieuwe’ telefoon

Prima telefoon, geen gebruikerssporen en werkt naar behoren. Nog geen problemen mee gehad en snel geleverd

Mooi toestel, vlot bezorgd

Fantastische aankoop!! 😊

Dochter is er helemaal blij mee. Je merkt en ziet er niets van dat hij niet helemaal nieuw is. De batterij gaat jammer genoeg wel snel leeg maar laad ook weer erg snel op. Toch beoordeel ik met een tien. Service is prima! Besteld en gelijk de volgende dag in huis. 😊

Prima toestel

Snelle levering en goede Iphone

Bestellen en levering goed op tijd.

Geen 10 aangegeven omdat het toestel nog eerst naar mijn zoon in Brazilie toe moet. Dus over de werking van de telefoon kan ik nog niets zeggen!

Keurig geholpen, snel geleverd en prima telefoon.

Iphone 6 perfect nieuw zelfs.

In een woord geweldige service

Was netjes verpakt de iPhone zag er echt als nieuw uit

Zoals beloofd

Ik heb een Iphone X besteld de zo goed als nieuw versie. Deze is zoals beloofd echt zo goed als nieuw. Lijkt gewoon helemaal nieuw. Ze hebben ook een cadeautje meegegeven in de vorm van een screenprotector. Het enige minder puntje is dat de gsm anderhalve dag later aankwam dan aangegeven, maar de conditie van de gsm maken dit in mijn opinie helemaal goed. Ik hoop dat ik ook zo tevreden mag zijn, wanneer er iets foutloopt met de gsm en dat ik kan rekenen op een goede service. Maar tot nu toe heel tevreden

Uitstekende klantenservice

Ik had mij vergist in de aankoop van een Iphone SE 32 GB. Bleek mogelijk te zijn elders een 64 GB aan te kopen. Een enkel bericht per mail aan de klantendienst van Phonely bleek voldoende om de aankoop te annuleren. Er wordt niets verstuurd en geld meteen teruggestort. Complimenten voor de vlotte en coulante afhandeling.

Snel, nieuw uitziend en het werkt

De iPhone was verpakt in een gesealde doos. Hij zag er als nieuw uit. Klein minpuntje was dat het systeem iOS 11,1 was, waardoor ik genoodzaakt werd terug te gaan naar de fabrieksinstellingen. Mijn backup was iOS 12,4. Heb besloten na update alles handmatig te installeren. Batterij is nog lekker pittig! Heb er met de twee jaar garantie het volste vertrouwen in. Groet Dolf

Snelle afhandeling

Tevreden over mijn nieuwe/tweedehandse iPhone X 256G. Lijkt nieuw, geen beschadigingen of mankementen. Accu gaat ook nog lang mee. Al met al goeie aankoop. Top Phonely!

Snell en goed

Iphone is supernetjes en gunstige prijs!

Voor de 1e keer bij phonely besteld. Maar prima geholpen ook nav een vraag

iPhone is stuk neem aan dat het goed opgelost word

Bijna helemaal tevreden!

Ik heb eergister een iPhone 7 32GB ontvangen, je krijgt een track en trace code om je pakket te volgen wat een pluspunt is! Toestel is echt helemaal als nieuw, met een batterijcapaciteit van 94%. Ik kwam er gister alleen achter dat mijn camera niet wilt scherpstellen. Contact gehad met Phonely, mag het toestel terug sturen! Het mankement word binnen maximaal 5 werkdagen opgelost, mocht het probleem niet te maken zijn, dan krijg ik een ander toestel toegestuurd. Zeer tevreden over Phonely tot nu toe! Erg vriendelijk personeel, ik hoop dat ik snel kan gaan genieten van mijn aankoop!

Zeer snelle levering en goede service!

2x iPhone aangeschaft, telefoons snel geleverd. Tweede telefoon kon geen verbinding met wifi maken. Melding van gemaakt, telefoon op vrijdag teruggestuurd en de woensdag alweer gerepareerd terug. Top!!

Goede prijs en snelle levering

Super aanbod voor goede prijzen, geen gebruikssporen te zien

Heel de tijd geen service en stuur ik een e-mail geen reactie op

Dit was meteen mijn eerste en laatste telefoon wat ik hier heb gekocht. mijn iPhone heeft een hele andere kleur en achterkant als de ‘echte’ IPhone .... en veel schroeven zitten los aan de binnenkant

snelle en fijne service

Alles nagekomen, zoals vermeld. Telefoon was snel in huis en zag er zoals vermeld zo goed als nieuw uit! Geen gebruikerssporen kunnen vinden. Nu afwachten of de batterij ook goed mee gaat, maar eerste indruk is erg goed.

Snel en professioneel

16:00 besteld, volgende dag voor 11 uur in huis! Gebruikt toestel kopen is natuurlijk altijd riskant, maar zgan is ook echt zo goed als nieuw. Geen krasje te bekennen, accu gaat lang mee !

Heel goed geregeld

Heel goed geregeld

Ip prima

Na telefonisch contact over mijn vlek in scherm direct actie. Goed verholpen. Als de telefoon als nieuw verkocht wordt dan had deze opvallende vlek zeker niet gemogen. Ook geen excuus of anderszins maar wel verholpen.

Prima service!

Prima service! Een aanrader👍🏻