Laden reviews...
71 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden schätzen die große Produktauswahl zu guten Preisen. Die Lieferung erfolgt schnell und zuverlässig, Bestellungen kommen sicher an. Der Kundenservice ist freundlich und hilfsbereit, Proben sind oft dabei. Insgesamt ist die Erfahrung sehr positiv und das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt.
Zeer goed aanbod aan producten aan goede prijzen. Levering was snel. Kreeg een keuze aan proefjes. Top!
29 May 2026
Edith
Antwerpen, België
27 May 2026
Linda
Geel
Heel fijn dat er telefonisch advies mogelijk is zijn super behulpzaam en staan je netjes te woord ik vindt het een fantastische webshop. Snelle levering ik kan Luxery4you bij iedereen aanbevelen!
22 May 2026
Alles naar verwachting geleverd
20 May 2026
Ajj
Oud heusden
Snelle verzending en blij met mijn product! Heel netjes en snel afgeleverd.
19 May 2026
Lissa
AMSTERDAM
Ruime keus, heldere site en geel fijn de proefjes die je erbij krijgt
15 May 2026
Ietje
Arnhem
Goed contact de Verzending was oke
12 May 2026
Angele
Harelbeke
De bestelling werd snel en daarmee op tijd geleverd. Alles wat was besteld was zat er in, inclusief de proefjes die ik uit zelf uit had mogen zoeken.
19 April 2026
M
Utrecht
Snelle levering alles verloopt correct
6 April 2026
Astrid Teeuwen
Reuver
Zeer klantvriendelijk!
19 March 2026
Charlotte
Reeuwijk
Altijd snelle levering en heel betrouwbaar
14 March 2026
Dorothee
Meyer
Na prettig gesprek met dame van klantenservice kon ik de producten bestellen en werden deze netjes verpakt reeds de volgende dag bezorgd.
4 March 2026
Ineke
Mijdrecht
Luxury4you.nl heeft prima producten. Zelf heb ik goede ervaringen met Guinot. Ik kan bij hen vaak terecht voor verschillende cremes, die heel gunstig geprijsd zijn. Zij leveren snel en het is altijd leuk om enkele proefjes erbij te ontvangen. Dankjewel!
24 February 2026
Artje E.E.
Hoorn NH
Ik bestel hier graag. Scherpe prijzen, snelle verzending en keuze welke sample je wilt ontvangen. Bestel er zeker weer!
16 February 2026
Sylvia
Dordrecht
Wat fijn niet alleen veel keuze en leuke samples, maar ook snelle verzending!
31 January 2026
Dorien
Wateringen
Snelle verzending, nette producten en fijne service
Mirjam
De bilt
Snelle levering en top die gratis zelf uit te kiezen monsters !!
Inez
Ugchelen
Bestel al jaren mijn verzorgingsproducten bij jullie, tot grote tevredenheid. Zodra besteld is de bestelling binnen 2 dagen in huis. Keuze uit proefjes, zodat je ook eens iets anders kan uitproberen. Op vragen wordt via de chat of telefonisch snel gereageerd en gehandeld. Luxury for me !
Marieke
Haarlem
Snelle levering en altijd goede kwaliteit
29 January 2026
Arja
Sliedrey
Vlotte service en leuk dat je vanaf een bepaald aankoopbedrag een extraatje krijgt.
29 January 2026
Amélie
Brugge
Prachtige produkten, goede service: vriendelijk en adequaat en snelle levering. Kan niet beter
26 January 2026
Jolande
Papendrecht
snelle bezorging
20 January 2026
ineke
amstelveen
Fijne webshop met snelle verzending, goede prijzen en gratis testers :)
23 December 2025
Daisy
Egmond aan Zee
Ik had vragen m.b.t. welke creme is zou gaan gebruiken. Ik werd rustig, respectvol en ter zake kundig te woord gestaan. Nadat ik mijn keuze gemaakt had arriveerde het artikel snel. Het artikel bevalt uitstekend: het advies was zeer juist
19 November 2025
Jolande
Papendrecht
Beste Jolande,
Hartelijk dank voor uw fijne review en mooie woorden. Wat goed om te horen dat u het advies als prettig en deskundig heeft ervaren en dat het product zo goed bevalt. Wij helpen u graag weer verder in de toekomst!
Met vriendelijke groet,
Team Luxury4you