Beste mevrouw Truskalova, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben vanaf het moment dat u ons gemaild heeft, elke dag contact met u gehad omdat u verschillende vragen had. U gaf aan dat door uw andere taal er enige miscommunicatie was. U woont in België en u had uw matras al geopend. Omdat een matras een hygiëne product, is, kunnen wij eenmaal uit de vacuüm gehaald, het niet doorverkopen. U kunt het matras net als iedereen het binnen 14, zelfs 100 dagen bij ons retour sturen. Echter geven wij aan minimaal 3 weken op uw nieuwe matras te slapen omdat het lichaam deze periode nodig heeft om te wennen aan een nieuwe lighouding. Fijn dat voor u alles duidelijk is en dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Originele beoordeling
Beste mevrouw Truskalova, Wij hebben vanaf het moment dat u ons gemaild heeft, elke dag contact met u gehad. U woont in België en u had uw matras al geopend. Omdat een matras een hygiëne product, is, kunnen wij eenmaal uit de vacuüm gehaald, het niet doorverkopen. U kunt het matras net als iedereen het binnen 14, zelfs 100 dagen bij ons retour sturen. Wij adviseren minimaal 3 weken op uw nieuwe matras te slapen omdat het lichaam deze periode nodig heeft om te wennen aan een nieuwe lighouding. Zoals aangegeven op onze site, leveren wij gratis, echter zijn de retourkosten voor de klant. Het is spijtig te lezen, dat dit matras niet bij u past. Dat wij matrassen niet retour zouden nemen en geen geld terug storten is gebaseerd op onjuiste informatie. Wij vinden het daarom ook erg jammer, dat u ons beoordeeld met een 2, wat ons inziens een onterechte lage cijfer is. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Beste Lammert, Bedankt voor de 10, daar zijn wij erg blij mee. Je hebt Luxor S380 en de 9 cm koudschuim topper, dit is een hele goede combinatie. Door de goede ondersteuning van het matras en de extra comfort laag (luxe hotel gevoel) van de topper kan dit zeer aangenaam aan het lichaam voelen. Goed te lezen dat je geen rugpijnen meer hebt. Geniet nog van je aankoop. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
HI Kim, Bedankt voor je mooie beoordeling van een 10. Wij helpen altijd onze klanten graag en geven advies door goed te luisteren naar de wensen van de klant. Wij snappen als geen ander dat het soms moeilijk kiezen is online. Daarom zijn wij elke dag geopend op de whatsapp tot 21 uur in de avond en tijdens kantooruren telefonisch zodat onze matrassen specialisten goed kunnen helpen. Je hebt de Esla gekocht, een luxe matras dat zeer veel steun geeft aan het lichaam waarbij de gel als extra comfort zorgt. Geniet van je aankoop. Met vriendelijke groet, Anne, klantenservice Droommatras