Mooi kwaliteits matras

Hele goede service , fijn dat je voor en na de bestelling met vragen terecht kan in de app. Verder is het matras van goede kwaliteit . Koop m'n volgende zeker weer bij Droommatras .

Echt helemaal goed

Echt helemaal prima, uitstekende kwaliteit, goede service, alles top

Goed slapen

Heerlijk matras, twee verschillende kanten. Een iets harder, andere kant iets zachter. Snelle levering,meteen antwoord op mn vraag via de chat ! En geen computer chat,maar n echte persoon....

Top matras tegen top prijs en bovenal top service

Ik had oorspronkelijk een matras en topper gekocht via de website. Toen ik belde naar de klantenservice met een algemene vraag over het matras kreeg ik van de medewerker een advies om op basis van mijn slaapwensen, gewicht etc een ander matras en topper te bestellen. Dat bleek ook nog eens veel goedkoper te zijn. En we slapen inderdaad heerlijk op dit matras en topper. Echt een geweldige pro actieve service.

Goede kwaliteit en prijs

Goede bereikbaarheid en advies waar nodig. Snelle levering en prima service.

Goede ervaring

Bestellen en bezorgen verliepen zoals afgesproken. Matras bevalt goed.

uitstekend

Ik heb een aantal dagen geleden mijn matras binnen gekregen, super snelle levering echt top. Het matras wat ik heb is de 7 comfort optimum en ligt echt geweldig, voor dat ik dit matras had heb ik altijd last gehad van mijn rug en geloof het of niet maar sins dit matras slaap ik als een roosje.

Voor mijn begrippen te zacht!

Hoopte op een heerlijke matras. Omdat matras voor mij te zacht is, heb ik daar iedere nacht last van. Service heel goed maar, daar koop ik niets voor!

Slaap

Slaap weer heerlijk . Ik zou dit iedereen aanraden

Super blij met mijn nieuwe topper

Ik had snel een nieuwe topper nodig, want mijn zoontje was ziek geweest en had onze oude topper "vies" gemaakt. Kreeg het niet meer schoon. Snel een nieuwe topper besteld en binnen een paar dagen hadden we onze nieuwe topper binnen. Perfect verpakt en snel weer te gebruiken. Ook al was het erg druk bij de pakketdiensten, deze kwam netjes op de afgesproken tijd bij ons binnen.

Snel geleverd en topkwaliteit

Ons oude matras was helemaal versleten en we hadden een nieuwe nodig. Na heel veel vergelijken kwamen we uit bij Droommatras. We hadden al wel eens gehoord over dit bedrijf, maar nog niet eerder een matras hier besteld. Vrienden van ons hebben hier onlangs een topper besteld naar tevredenheid dus we hebben de gok maar genomen. En wat zijn we blij! Het matras ligt heerlijk en we worden uitgerust wakker, het was heel even wennen in het begin, want we hadden te lang op ons oude matras gelegen, maar binnen 2 weken geen last meer. Communicatie was vlot en netjes en ondanks de feestdagen en een lichte vertraging in de transportdienst, konden we snel genieten. Dankjewel Droommatras!!!

Fijne matras

Hele proces van info- aankoop- verzending is uitstekend verlopen....

Zeer tevreden met onze topper. Volgende dag netjes geleverd. Aanrader

Maken hun naam(droommatras) waar

Afspraken worden goed na gekomen. Wat ik ook als prettig heb ervaren een reminder om te verifiëren of de maten wel kloppen, super.

Heerlijk splittopper matras

We hebben een heerlijke splittopper matras gekocht bij Droommatras. Die kregen wij netjes thuis bezorgd.

Veel te Zacht

Te Zacht matras terwijl het juist extra hard modest zijn. Dat is jammer.

Vlotte levering, vriendelijke service

Alles ging volgens mijn behoeftes , top

Goede snelle service, goed matras

Topdekmatras besteld, goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede korting. Heb er nu 2 nachten op geslapen, moest de eerste nacht wel even wennen, maar dat komt omdat mijn eigen matras echt doorgelegen was. Nu slaap ik er goed op, voelt lekker stevig. Snelle service; volgende dag al geleverd. Enige minpuntje: hij schuift wel wat sneller dan dat ik gewend was, maar dit is goed op te lossen door een molton goed in te stoppen,

Excellente producten, excellente service.

Met de absoluut nette en competitieve prijzen hadden wij niet verwacht dat de service super hoog zou zijn. Wij zijn op positieve wijze verbaasd hoe ontzettend fijn de serviceverlening was. Daarnaast ligt het matras alsof we in de wolken liggen, geen last meer van het voelen van de lattenbodem en geen last meer van mijn rug. Echt hulde voor droommatras.

Snelle levering en eindelijk wakker worden zonder rugpijn

Het is altijd spannend om online een nieuw matras te bestellen. Ik heb een prima boxspring, maar had een nieuwe topdekmatras nodig. Ik koos voor de 11cm deluxe airmax bamboe topper. Een relatief dure aankoop, maar vergeleken met andere verkopers een prima prijs voor zo'n dikke topper. Bestellen ging gemakkelijk en de levering duurde slechts een paar werkdagen! Ik kreeg zelfs een mail met de vraag of ik de juiste maat had besteld aangezien ik 180x210 nodig had. Dit lijkt misschien onnodig, maar wel nuttig dat je zo'n bevestigingsmiddelen krijgt! Nu 1 nacht op geslapen en ik moet zeggen, ik heb heerlijk geslapen én zonder rugpijn opgestaan! Dus missie geslaagd. Ik ben zeer tevreden en zou het anderen ook beslist aanraden bij Droommatras te bestellen!

Ons matras werd snel geleverd

Na eerst telefonisch contact te hebben opgedaan met Droommatras hebben we onze bestelling geplaatst. De volgende dag wed het matras al geleverd. Eerst voelde het matras iets te hard aan, maar het ligt nu heerlijk

Bel fijn matras

Wij liggen nu zo'n 3 weken op het nieuwe matras. De eerste nachten niet zo goed geslapen. Was echt even wennen. Met zitten ook, we wisten niet zo goed of het nou fijn was of niet. Maarrrrrrr....we zijn helemaal gewend en zowel zitten als liggen is superfijn. We slapen als roosjes en worden vooral goed wakker. Ik, als rugpatiënt, heb zelfs minder pijn en minder last van mijn artrose als ik op sta. Doos Conclusie.... top matras. Heel erg fijn en niet al te duur. De communicatie met het bedrijf gaat ook heel soepel en vriendelijk . Aanrader!!!!!

Heerlijk zacht!

De toppers zijn top! Lekker zacht en liggen goed op onze koudschuim matrassen die net te hard waren voor ons.

Zoek niet verder!!!. Bij droommatras moet je zijn

Uitstekend advies. Zeer goede communicatie En een geweldige matras en topper!!! En daarvoor heb ik half Nederland afgezocht, niet doen, niet nodig dus!

Heerlijke matrassen en top klantenservice!

Ik had matrassen besteld welke mee moesten naar Frankrijk. Ik was zelf aan de late kant met bestellen en toen bleek ook de levering wat vertraagd. De dames van de klantenservice hebben mij super geholpen. Ze hebben meegedacht, intern overlegd en mij goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is het op tijd gelukt en de matrassen liggen heel goed!

Pascalweg 9

4104BE Culemborg