Ik had paar jaar geleden hier al een matras en een topper besteld, en de topper was nu aan vervanging toe. Ik was de vorige keer al uiterst tevreden, dus was het in mijn ogen logisch, dat ik als eerste weer contact nam met Droommatras. Ben zowel telefonisch als ook via mail uitstekend geholpen door Sophie, en ook Eliza, en heb dus de gelfoam topper tencel ultmiate voor een mooie prijs besteld. Al na 3 nachten merk ik, dat de topper echt luxe hotelkwaliteit uitstraalt. Ik ben dan ook positief, omdat mij duidelijk was gemaakt, dat het tot wel paar weken nodig heeft om "in te slapen". Geweldige service, uitleg, begeleiding, en aflevering, en tips krijg je ook gratis, dus terecht hun hoge waardering.
Hi René, wat een mooie beoordeling en wat leuk te zien dat je als vaste klant weer een nieuwe topper hebt gekocht :-). Je hebt gekozen voor de Ultimate gel topdekmatras van 12 cm met een natuurlijke en zachte Tencel tijk, een heerlijke luxe topper waar je zoals je zelf omschrijft, het echte hotelgevoel van krijgt. Wij zijn blij met je complimenten over onze service, hulp en kwaliteit van de topper en de snelle levering. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Sophie, klantenservice Droommatras
Maar omdat wij denken dat er een ander matras is geleverd dan op de site staat. ivb met kleuren van binnenvulling en zonder embleem Royal Majesty erop en ook dat het Matras de beloofde 12cm niet haalt worden we wat argwanend. Er kan een specialist komen voor nader onderzoek. Maar nou hebben wij het matras meegenomen opgerold nog in de verpakking en in Spanje "uitlaten buiken" 3 dagen. Toen kwamen we achter de verschillen die er op de website beloofd waren. Die specialist kan natuurlijk niet even naar Spanje afreizen. Maar het matras krijgen wij in deze vorm ook nooit meer mee in de auto terug. Een blind paard kan zoiezo als zien dat de kleuren van de vulling sterk verschillen. Dus nu lijkt het erop dat we er maar mee moeten dealen omdat het niet meer naar nederland kan in de auto. Misschien kan de specialist per video lijn even mee kijken en ook de foto's die ik heb gestuurd zijn duidelijk genoeg waaruit blijkt dat dit toch een heel andere vulling en dikte is. Een blind paard kan dit zien zelfs. Ik moet contact opnemen als we weer in nederland zijn. Maar vrees dan dat we zonder matras erbij niets verder komen. Dus koop een topper in Nederland en blijf daar.
Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring, dat waarderen wij. We hebben inmiddels contact met u gehad en kijken samen naar een passende oplossing m.b.t. Spanje. Fijn dat wij u kunnen helpen wat het beste werkt in uw geval. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Zeer tevreden over de snelle levering,de goede prijs en de prijs kwaliteit verhouding. Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker voor deze leverancier kiezen
Wat een mooie beoordeling en wat goed te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, service en natuurlijk de kwaliteit en scherpe prijs van de topdekmatras. Je hebt de splittopper DUO comfort van 12 cm, extra dik. Ideaal voor een optimaal comfort. Het voordeel van de DUO splittopper is dat het aan 2 zijden te beslapen is met verschillende comfort. De ene zijde heeft een traagschuim (nasa) dat lekker zacht aanvoelt en vormt naar het lichaam en aan de andere zijde koudschuim, wat aanvoelt als medium. Zo kun je altijd kiezen. Slaap lekker. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Het matras werd vlot geleverd. Inmiddels slaap ik al enkele weken op het matras en het ligt erg fijn! Voelt bij plaatsnemen wat hard aan maar wordt zacht zodra je erop ligt. Ik hou erg van zachte matrassen en dit matras is zacht maar geeft toch stevigheid. Mijn logees hadden altijd kritiek op mijn voorgaande matrassen, maar na slapen op dit matras vroegen zij waar ik het had aangeschaft omdat ze deze zelf ook willen bestellen. Top dus!
Dank je wel voor je mooie beoordeling en wat leuk te lezen dat naast jezelf, ook je logees lekker slapen op het nieuwe matras en topdekmatras en ze daardoor ook willen bestellen bij Droommatras. Je hebt het matras de 7 comfort Maxim van 24 cm dik, een zeer goed en stevig matras voor mensen tot 130 kilo. Dit matras heeft een combinatie van pocketveringen met koudschuim. Daar bovenop heb je de traagschuim topper Tencel de Luxe. Een dikke topper van 11 cm dik dat eenmaal erop liggen, vormt naar warmte van het lichaam en dan ligt het heerlijk zacht. Zo heb je de steun uit het matras en de extra comfort van de topper. Een echt hotel gevoel. Geniet van je aankoop. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Wat een fijn bedrijf .....eerst super goede tips gekregen , de prijs was zeer aantrekkelijk en de WhatsApp correspondentie verloopt zeer fijn en belangstellend. De bestelling werd sneller bezorgd dan was aangegeven en super goed verpakt. Mijn (split) topmatras slaapt heerlijk en is precies wat ik nodig had ..mijn oude matras was te zacht en dus was dit matras mij aangeraden ! In tijden niet zo lekker gelegen op bed!!wat een geweldig bedrijf ......TOP
Een 10! Daar zijn wij blij mee. Dank je wel voor je complimenten en dat je weer heerlijk slaapt op je nieuwe topper van Droommatras en ook nog een senl geleverd. Je hebt de harde (split) topper van 10 cm dik. Dit is een heerlijke topper van 10 cm dik van koudschuim en voelt lekker stevig aan. Goede nachtrust toegewenst. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Prima bedrijf. Had nog vraagje en werd telefonisch goed geholpen. Matras ligt erg lekker
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat je zo lekker ligt op je nieuwe matras. Je hebt het matras de Grand Majesty van maar liefst 30 cm dik. Wat een luxe. Een beleving om hierop te slapen. Het bestaat uit 2 zijden, de koudschuim en traagschuim kant en ook nog eens de tijk (hoes) dat bestaat uit een koele kant en de zachte natuurlijke bamboe kant. Dit matras ligt gegrandeerd lekker met alle steun die het lichaam nodig heeft. Slaap lekker. Met vriendelijke groet, Sophie, klantenservice Droommatras
De topper werd zeer snel bezorgd. Helaas was de hoes wat beschadigd. Dit gemeld bij klantenservice en daar werd heel snel voor een oplossing gezorgd. Complimenten voor deze service. En de topper is precies wat ik zocht!
Dank je wel voor de 10! Mooie beoordeling. Goed te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en voor de complimenten. Je hebt de topper Royal Majesty van 12 cm dik. Een royale luxe hotel topper. Het bestaat uit 2 zijden, de koudschuim en traagschuim kant en ook nog eens de tijk (hoes) dat bestaat uit een koele kant en de zachte natuurlijke bamboe kant. Een heerlijke topper. Met vriendelijke groet, Sophie, klantenservice Droommatras
Hele goede service , fijn dat je voor en na de bestelling met vragen terecht kan in de app. Verder is het matras van goede kwaliteit . Koop m'n volgende zeker weer bij Droommatras .
Dank je wel voor de beoordeling en wat goed te lezen dat je het matras van goede kwaliteit vind en lekker slaapt. Je hebt de matras HR150, een matras dat gaat tot een gewicht van 150 kilo. Voor zwaardere mensen voelt deze medium, maar weeg je zelf bijvoorbeeld 100 kilo, dan voelt deze heel stevig tot hard aan. Het matras geeft veel steun door de 7 zones. Een super goed matras. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Echt helemaal prima, uitstekende kwaliteit, goede service, alles top
Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je de kwaliteit zo goed vind van je nieuwe matras en blij bent onze goede service. Je hebt het matras Maxim dat gaat tot een gewicht van 130 kilo. De voelt medium tot iets stevig. Dit matras is van zeer goede kwaliteit, opgebouwd uit pocketveringen en koudschuim. De 3D band eromheen zorgt voor extra ventitie. Matras dat veel steun geeft. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Heerlijk matras, twee verschillende kanten. Een iets harder, andere kant iets zachter. Snelle levering,meteen antwoord op mn vraag via de chat ! En geen computer chat,maar n echte persoon....
Ik had oorspronkelijk een matras en topper gekocht via de website. Toen ik belde naar de klantenservice met een algemene vraag over het matras kreeg ik van de medewerker een advies om op basis van mijn slaapwensen, gewicht etc een ander matras en topper te bestellen. Dat bleek ook nog eens veel goedkoper te zijn. En we slapen inderdaad heerlijk op dit matras en topper. Echt een geweldige pro actieve service.
Wat leuk een vast klant en een super mooie review. Daar zijn wij blij mee :-). Fijn dat je onze klantenservice zo goed vind en de snelle levering. Fijn dat je weer lekker slaapt. Je hebt de topper koudschuim van 9 cm. Een lekker topper dat aanvoelt als medium tot iets zachter. Ook heb je de topper Organic cotton koudschuim erbij gekocht, deze is even dik, maar met een katoenen hoes. Het matras is de Esla Vitaal van 24 cm, dit is een absolute klasse matras met een echt hotelgevoel ervaring. Deze is opgebouwd uit pocketveringen, koudschuim en gel met een luxe tijk (hoes). Slaap lekker. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Goede bereikbaarheid en advies waar nodig. Snelle levering en prima service.
Mooie beoordeling, dank je wel. Snel geleverd en heerlijk slapen daar zijn wij blij mee. Je hebt het matras de Grand Majesty van maar 30 cm dik! Wat een luxe. Een zalig matras dat ontzettend veel steun geeft. Daarnaast heb je keuze om aan beiden zijden te slapen met verschillende comfort. Het bestaat uit de koudschuim en traagschuim kant en ook nog eens de tijk (hoes) dat bestaat uit een koele kant en de zachte natuurlijke bamboe kant. Dit matras ligt gegrandeerd lekker met alle steun die het lichaam nodig heeft. Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Bestellen en bezorgen verliepen zoals afgesproken. Matras bevalt goed.
Ik heb een aantal dagen geleden mijn matras binnen gekregen, super snelle levering echt top. Het matras wat ik heb is de 7 comfort optimum en ligt echt geweldig, voor dat ik dit matras had heb ik altijd last gehad van mijn rug en geloof het of niet maar sins dit matras slaap ik als een roosje.
Dank je voor deze mooie beoordeling. Fijn dat het matras de volgende dag al geleverd was en je geen last meer hebt van je rug. Je hebt de 7 comfort Optimum van 24 cm dik, een zalig matras dat medium aanvoelt en door de 7 zones veel steun biedt. Je hebt ook de All season DUO topper welk een zachte traagschuim (nasa) kant heeft en een medium koudschuim kant. De tijk (hoes) heeft is van de natuurijke Tencel. Tevens heb je de koudschuim topper van 9 cm, een goede topper van koudschuim. Ook heb je het bamboe kussen en dekbed set. Bamboe voelt zacht aan de huid aan en slaapt zalig. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Hoopte op een heerlijke matras. Omdat matras voor mij te zacht is, heb ik daar iedere nacht last van. Service heel goed maar, daar koop ik niets voor!
Slaap weer heerlijk . Ik zou dit iedereen aanraden
Dank je wel voor je review en wat fijn dat weer heerlijk slaapt op je nieuwe matras van Droomatras. Je hebt de matras Royal Majesty van 30 cm dik. Een echt hotel beleving om hier op te slapen. Het bestaat uit 2 zijden, de koudschuim en traagschuim kant en ook nog eens de tijk (hoes) dat bestaat uit een koele kant en de zachte natuurlijke bamboe kant. Dit matras ligt gegrandeerd lekker met alle steun die het lichaam nodig heeft. Al onze matrassen worden direct geleverd vanuit de fabriek en daarom kunnen wij dit hoogwaardige matras tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden. Goede nachtrust. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Ik had snel een nieuwe topper nodig, want mijn zoontje was ziek geweest en had onze oude topper "vies" gemaakt. Kreeg het niet meer schoon. Snel een nieuwe topper besteld en binnen een paar dagen hadden we onze nieuwe topper binnen. Perfect verpakt en snel weer te gebruiken. Ook al was het erg druk bij de pakketdiensten, deze kwam netjes op de afgesproken tijd bij ons binnen.
Ons oude matras was helemaal versleten en we hadden een nieuwe nodig. Na heel veel vergelijken kwamen we uit bij Droommatras. We hadden al wel eens gehoord over dit bedrijf, maar nog niet eerder een matras hier besteld. Vrienden van ons hebben hier onlangs een topper besteld naar tevredenheid dus we hebben de gok maar genomen. En wat zijn we blij! Het matras ligt heerlijk en we worden uitgerust wakker, het was heel even wennen in het begin, want we hadden te lang op ons oude matras gelegen, maar binnen 2 weken geen last meer. Communicatie was vlot en netjes en ondanks de feestdagen en een lichte vertraging in de transportdienst, konden we snel genieten. Dankjewel Droommatras!!!
Dank je wel voor de 10 en wat leuk dat je via vrienden bij ons bent gekomen. Blij dat je matras snel de volgende dag al geleverd werd en dat je weer lekker slaapt. Je hebt het matras Zilver, een heerlijk matras van 24 cm dikte dat veel steun geeft door de 7 zones. Verder heb je de koudschuim topper van 7 cm dat aanvoelt als medium tot iets zacht. Dit is een hele fijne combinatie. Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Sophie, klantenservice Droommatras
Hele proces van info- aankoop- verzending is uitstekend verlopen....
Dank je wel voor de beoordeling en fijn dat het hele aankoop proces soepel en snel verlopen is. Je hebt de matras Gel foam Infinity Airmaxx banboe van 25 cm dikte, een luxe matras dat veel steun en comfort beidt door de combinatie van pocketveringen, koudschuim en gel in de toplaag en dan natuurlijk de zalige tijk (hoes) van bamboe. Een geweldig matras. De traagschuim kussen Essence maakt dit compleet. Het kussens vormt door warmte naar het hoofd, geeft steun en zakt niet weg. Voelt aan als medium. Met vriendelijke groet, Sophie, klantenservice Droommatras
Zeer tevreden met onze topper. Volgende dag netjes geleverd. Aanrader
Dank je voor de 10! Fijn dat je zo blij bent met je nieuwe topper en dat het de volgende dag al in huis was. Je hebt de traagschuim 7 cm en de topper koudschuim 7 cm. De topper traagschuim 7 cm voelt lekker zacht aan en vormt naar het lichaam, terwijl de 7 cm koudschuim weer meer aanvoelt als medium tot iets zacht. Een fijne combi als je niet beiden dezelfde comfort wenst. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Afspraken worden goed na gekomen. Wat ik ook als prettig heb ervaren een reminder om te verifiëren of de maten wel kloppen, super.
Leuk terug te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je lekker slaapt op je nieuwe Droommatras. Je hebt de koudschuim matras Multiflex. Een heerlijk matras dat bestaat uit 2 verschillende hardheden koudschuim. De ene kant is lekker stevig en de andere kant meer medium tot ietwat zachter. Zo kun je altijd kiezen voor welk comfort je wil gaan. Slaap lekker! Met vriendelijke groet, Sophie, klantenservice Droommatras
We hebben een heerlijke splittopper matras gekocht bij Droommatras. Die kregen wij netjes thuis bezorgd.
Dank je wel Richard voor je mooie beoordeling. Je hebt de traagschuim splittopper Tencel de Luxe van 11 cm. Een heerlijk zachte topper met een natuurlijk stof, de tijk is van Tencel dat goed ventileert en zacht aan de huid aanvoelt. Veel plezier met je aankoop en slaap lekker. Met vriendelijke groet, Sophie, klantenservice Droommatras
Te Zacht matras terwijl het juist extra hard modest zijn. Dat is jammer.
Hi Karen, Wat jammer dat dit matras te zacht voor je is. Je hebt de Luxor S380 die aanvoelt als medium en gaat tot een gewicht van 100 kilo Dit matras is dus niet zacht. Als je van een stevig matras houdt, dan kunnen wij je die ook aanbieden. Je hebt recht op 100 dagen proefslapen, dus het matras mag gewoon omgeruild worden voor een stevigere matras dat meer passend is bij jouw wensen. Je kunt ons bereiken op: tel:+31345342164 of mailen naar: [email protected]. Wat jammer dat je ons niet hebt gecontact alvorens deze review, want we helpen je graag verder zodat je tevreden bent :-) Met vriedenlijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Alles ging volgens mijn behoeftes , top
Hi Leon, Dank je voor deze mooie beoordeling van een 10. Je hebt de DUO splittopper, een luxe topper van 12 cm dik, dat aan 2 zijden te beslapen is. De ene kant koudschuim, zalig voor in de zomer en voelt aan als medium tot iets zacht of de andere kant, traagschuim dat de gewrichten ontlast en heerlijk zacht ligt. Geniet van je aankoop. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras