goed matras
De website is duidelijk. Staat goede en duidelijke informatie over de producten op de website. Nadat de bestelling was geplaatst netjes gebeld door de klantenservice dat het matras werd aangeboden bij de vervoerder. Kon iets langer duren ivm drukte. 2 dagen later matras ontvangen en wat ligt deze heerlijk! Geen spijt van en ik slaap goed op het matras en word zonder rugpijn wakker. Top!
Beste Marian, Wat goed te lezen dat u weer wakker wordt zonder rugpijn! We zijn blij te zijn lezen dat u onze website zo duidelijk vind en dat u genoeg informatie kunt terug vinden over onze matrassen. Veel plezier van uw aankoop en een goede nachtrust. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Prettige medewerkers die luisteren en men zoekt samen een oplossing . Daarnaast reageren ze snel en ook de levering laat niet lang op zich wachten .
Beste Riekie, Bedankt voor deze mooie beoordeling van een 10! Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Moest heel lang wachten post .nl had maar 1 matras geven en zou er twee krijgen dus heel lang op de andere gewacht
Beste Petra, Het klopt dat u wat langer heeft moeten wachten. Op dit moment zijn er landelijk veel meer online bestellingen bij alle bedrijven in heel Nederland, waardoor alle vervoerders het drukker hebben dan normaal. In uw geval klopt dat. Wij hebben veel contact met elkaar om het zo snel mogelijk te regelen voor u. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Snel geleverd en super tevreden.
Beste Els, Een 10, bedankt! Leuk. Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe matras en dat de levering snel was. Wij als Droommatras doen er dan ook alles aan om onze klanten weer snel en lekker te slapen op hun nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Service super goed
Beste Ali, Bedankt voor je mooie beoordeling. Een tevreden klant vinden wij heel belangrijk bij Droommatras en helpen altijd waar wij kunnen. Leuk dat je deze beoordeling hebt gegeven aan ons. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Goede kwaliteit Het zakt niet weg tijdens het opstaan je kan hierdoor makkelijk opstaan
Beste Niko, Gezond en uitgerust kunnen opstaan is heel belangrijk. Fijn te lezen dat uw nieuwe matras zo goed bevalt. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Het matras werd heel snel geleverd. En de kwaliteit is erg goed. Ben er heel tevreden mee.
Beste Maarten, Wat leuk dat je deze review hebt geplaatst en dat je nieuwe matras van Droommatras zo goed bevalt en dat het matras snel geleverd is. Nog veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
zeer tevreden over het matras, de service en vriendelijkheid
Beste Ype, Wat leuk en aardig dat je ons een 10 hebt gegeven! Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel en daarom heel goed om te lezen, dat je dit ook zo ervaren hebt. Ik wens je nog een goede nachtrust toe op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Nadat mijn matras was vertraagd, kreeg ik heel gauw reaktie op mijn mail en met regelmaat een update, daarna kwam mijn matras snel en... hij bevalt uitstekend!
Hi Sylvia, Bedankt voor je 10! En natuurlijk leuk te lezen dat je onze klantenservice als heel prettig hebt ervaren. Slaap lekker op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
ik ben wel vriendelijk te woord gestaan en gebeld door de klantenservice. Zij hebben het probleem met vervoerbedrijf adequat opgelost en iemand van hun eigen personeel het matras aan huis laten brengen. Omdat e.e.a. Wat langer geduurd heeft door vervoerder heb ik als extraatje 2 kussens gratis gekregen.
Beste mevrouw Van Loenen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling en dan ook nog een 10! Fijn dat alles is opgelost en dat u tevreden bent. Goede nachtrust toegewenst op uw nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Originele beoordeling
ik word wel vriendelijk te woord gestaan en gebeld door de klantenservice.
Droommatras, ligt geweldig en lekker snel geleverd
Beste Alfons, Wij doen er als bedrijf alles aan om de matrassen snel te leveren zodat u snel lekker kunt slapen op uw nieuwe matras. Goed te lezen dat het matras zo lekker ligt. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Nacht 1 even wennen aan je nieuwe matras maar na een paar nachten, heerlijk slapen
Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn dat je weer lekker slaapt op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Deze firma geeft top service, het hele aankoop/levering proces werd begeleid. Ik heb een matras gekocht, niet zo maar 1 maar een matras dat mij weer zonder drukplekken goed laat slapen. Ik sta 's morgens uitgeslapen zonder pijn en stijfheid op. Ik ben overtuigd dat deze matrassen kunnen concurreren met topmerken en de bijbehorende prijzen uiteraard! Gewoon niet verder zoeken maar bij Droommatras vinden en dat voor een hele schappelijke prijs.
Beste Mary, Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn dat u weer lekker kunt slapen en goed uitgerust wakker wordt zonder pijn. Wij zien steeds vaker, dat mensen een matras bij Droommatras kopen en niet meer te veel willen betalen bij vaak te duren andere merken, die vaak minder van kwaliteit en dikte zijn. Ik wens u nog een goede nachtrust toe op uw nieuwe matras. Met vriendelijk groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Een paar weken geleden een 180x200 gekocht bij droommatras. Nog geen dag spijt van gehad. Heb dit bedrijf mijn ouders aangeraden en ook hun zijn zeer tevreden! Nu dus ook een 140x200 matras voor mijn zoon besteld. Ik ga er vanuit dat deze ook weer goed zal zijn.
Beste Marvin, Wat leuk om te lezen dat je je ouders hebt aangeraden aan ons en dat je zoon inmiddels ook lekker slaapt op een matras van Droommatras. Wij wensen jullie allen nog een goede nachtrust toe. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
DHL bezorging stelt de bezorgtijd erg ruim in: van 08.00 - 16.00 u; da's géén aanbeveling!
Beste Haren, Bedankt voor deze goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
we hebben nog nooit zo lekker geslapen en geen last meer van de rug
Beste Arnolda, Leuk om te lezen dat jullie nog nooit ze lekker hebben geslapen, mooi compliment. Bedankt voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
zeer netjes en heel goed behandeld
Beste Cor, Leuk om te lezen, mooi compliment! Bedankt. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Genieten tijdens slapen.
Beste Jadran, Wat fijn om te lezen dat je zo lekker slaapt op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Ik ben heel goed en top geholpen,door de dames op de app,bedankt
Beste Corrie, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Een blije klant, dat staat bij ons op de 1e plek :-). Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Nadat ik bij een eerdere online bestelling het matras helaas terug moest sturen omdat mijn rugpijn erger werd toch een poging gewaagd om dit traagschuim matras te bestellen. Het ligt heerlijk precies wat ik nodig had geen rugpijn meer als ik opsta!
Beste Nadia, Wat fijn dat je op een matras van Droommatras wel lekker slaapt en geen rugpijn meer hebt! Gezond en uitgerust op staan is zo ontzettend belangrijk. Heel fijn om te lezen. Met vriendelijk groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
iN EERSTE INSTANTIE DACHT IK, VOOR ZO EEN LAGE PRIJS, WIL IK EERST KIJKEN. DAN ALS, DE MATRASSEN (2 DUS 90X200X25 WORDEN GELEVERD SCHRIK IK PAS ECHT. 2 ROLLEN IN PLASTIC, ONGEVEER 15 A 20 KG. DAT ZIJN TOCH GEEN MATRASSEN!!! MAAR NA HET VERWIJDEREN VAN HET PLASTIC OMHULSEL, VERSCHIJNEN ER ECHT 2 MATRASSEN. NADAT DEZE 5 UUR DE KANS HADDEN OM ZICH VOLLEDIG TE ONTPLOOIEN, KUNNEN WIJ ALLEEN MAAR ZEGGEN: PETJE AF VOOR JULLIE PRODUCT. KAN HELAAS GEEN FOTO ALS BIJLAGE HIERBIJ DOEN. DUS MENSEN EEN ECHTE AANRADER, EN GEPRODUCEERD IN NEDERLAND.
Hi Kitty, Wat een geweldige beoordeling! Hier zijn wij als Droommatras heel erg blij mee. Het klopt dat wij op de laatste dag voor levering onze matrassen oprollen. Dit is een uniek systeem, maar het maakt het sjouwen en vervoeren wel veel makkelijker. Het was zeker mooi geweest als er een foto bijgevoegd kon worden. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Heerlijk matras, iets wat stevig. Lekker dik en goede kwaliteit. Snel geleverd en kreeg vooraf telefoontje over procedure van uitpakken tot gebruik. Top!
Beste Carla, Bij Droommatras onderscheiden wij ons met 24 cm dikke luxe matrassen voor een hele scherpe prijzen. Wat fijn dat je zo lekker slaapt op je nieuwe matras en natuurlijk heel erg bedankt voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Heerlijk matras voor 'n droomprijs. Snel thuis geleverd. Goede communicatie.
Beste Frits, Bedankt voor deze mooie beoordeling met een 10! :-) en natuurlijk voor de complimenten. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
De bestellinmg en levering is keurig netjes geregeld en binnen zes dagen zoals afgesproken.
Beste Sjoerd, Wij doen er elke dag weer alles aan om de matrassen op tijd te kunnen leveren. Wat fijn dat u onze service als goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras