Prima levering, goed matras.

Inmiddels is een tweede matras voor mijn zoon besteld.

Je bent net zo sterk als je zwakste schakel

Op zich ging het bestellen prima. Aangegeven staat levertijd 3-6 dagen. Uiteindelijk na 14 dagen pas de matrassen ontvangen. DHL, verpeste het wel. Meerdere keren aangegeven dat ze zouden leveren tussen 14-18 uur. Dus zit je thuis te wachten, passen ze in 1 keer aan dat het 1 tot 2 dagen is vertraagd. Dat gebeurde dus 3 x en uiteindelijk leveren ze 20.00 uur s'avonds. Positieve noot: Ik heb inmiddels de matrassen een paar dagen in gebruik en het bevalt tot nu toe goed. Mijn advies: Ik vind het persoonlijk niet erg om voor goedkopere matrassen langer te wachten als ik het van te voren maar weet. Nu krijg je frustratie in het wachten en koste het te veel tijd. Dus pas je levertijden aan of zoek een andere vervoerder.

Ik slaap eindelijk weer als een roos

Mijn auping matras eindelijk vervangen. Nu ik deze matrassen heb, kan ik eerlijk zeggen :”had ik jaren eerder moeten doen!” Wat een verademing! Kwaliteit matrassen voortreffelijk en de service niets minder dan uitmuntend. Heb veelvuldig contact gehad en heel vriendelijk en behulpzaam geholpen telkens weer. Een dikke 10!

Goed en s el

Zycie

Pierwszy raz i doskanale wudze dalsza wspolprace

• Poleciłbyś nas? Tak

king bush

very nice one and it is good to do all thing hahahahah

Prima matras tot nu toe

Na wat zoeken op internet kwam ik deze matras tegen en dat leek mij wel wat, ook naar aanleiding van best veel positieve reviews die er bij stonden. Hoe zich deze matras over de tijd zal ontwikkelen weet ik natuurlijk niet, maar de eerste twee weken bevallen mij uitstekend! Ik heb er op zich alle vertrouwen in dat dit ook op langere termijn zo blijft en als dat inderdaad het geval mocht zijn dan is de prijs/kwaliteitsverhouding van deze matras echt super goed!

Goede levering en is wat ik had verwacht.

Geleverd op de dag dat gezegd zou zijn, dat was fijn! Verder een net matras en wordt er tot nu toe goed op geslapen.

Perfecte service, en dito product

De hele ervaring was zoals je het zou willen. Google search zorgde voor goede info en web-shop was duidelijk en makkelijk kiezen. Prijs was super competatief. Product levering was snel, en de communicatie eromheen uitmuntend. Naast de emails werden we gebeld door een niet-anoniem nummer (zo hoort het ;-), een persoonlijk gesprek waarin de levering werd bevestigd en uitgelegd. Levering was snel. En de twee matrassen zijn heerlijk!

Snel en goed, een tevreden slaper!

Geweldig matras

meteen vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen!!

dit is top!

zeer tevreden met dit matras! echt top!en voor een prikkie! kan het 100% aanbevelen!

Ondanks dat het natuurlijk een zeer vervelende tijd is, blijf ik het jammer vinden, dat er niet gelijk wordt gereageerd op een telefonische oproep, dan maar weer via een e-mailbericht, komt niet echt professioneel over en het geeft niet echt een lekker gevoel, juist in deze tijd, dat er veel via dat internet moet. Maar als er dan contact is, wordt de afhandeling en de service goed verzorgd.

SNEL GOED GELEVERD WAS EEN FOUTE MAAR HEBBE ZE DIREKT OPGELOST PRIMA MATRAS SLAAP HEERLIJK

EEN GOEDE ZAAK

Correcte afhandeling en levering

Keurig afgeleverd binnen aantal dagen, goede matras. Ligt perfect

Goede service die vooral mensgericht is en op maat!

Ik werd thuis netjes gebeld n.a.v. mijn klacht dat ik liever niet via DHL de matras wilde laten vervoeren. Ik had veel problemen met DHL gehad ivm lange leveringen of afgeven van artikelen op hubs die bij mij niet bekend werden gemaakt. Kortom klantonvriendelijk. Droomlijn regelde dit uitstekend door een andere transporter te regelen (BK). Ook BK belde mij op waar de matras geleverd kon worden. Uiteindelijk hebben zij de matras netjes in de Serre gelegd zonder dat ik er was. TOP!

Snelle levering ondanks beperking vanwege corona

Correcte afhandeling, van te voren gebeld door medewerkster over tijdstip van levering. Matras is geweldig, ik slaap weer als een roosje!

Snelle levering en top service.

Snelle service en top matras.

prima service

de matras is erg prettig

Goed prijs en goede product

Een prima matras,voor lopig tevreden.

Dit matras voldoet geheel aan mijn eisen,dat betekend dat hij niet doorzakt bij het slapen gaan.

Goed matras. Snelle levering.

Slaap vanaf eerste nacht prima. Minder rugklachten.

snelle levering, goede service

Prima matras

Niet te hard en niet te zacht gewoon goed

Het matras was snel geleverd en voor een aantrekkelijke prijs. Goede nachtrust en geen last meer van mijn onderrug.

Pascalweg 9

4104BE Culemborg