Reactie van het bedrijf
Beste Tim,
Jammer dat het zo verkeerd gegaan is met het bestellen van een code.
Het gaat om een aankoop van 26 oktober 2024. Wij hebben toen wel degelijk een reactie naar je gestuurd. Misschien heb je deze per ongeluk over het hoofd gezien.
Ik zie dat je net om 9:45 hebt gevraagd om een reactie. Het is op het moment van schrijven 10:15. We zijn snel maar niet zo snel :)
Ik vind het heel vervelend voor je maar het is niet mogelijk om een bestelde code te retourneren. Dat staat ook vermeld bij het artikel. Zie hieronder de tekst
Let op: Is een digitaal product al naar je verzonden dan is het helaas niet mogelijk om je bestelling nog te annuleren of retour te sturen. Zorg er daarom voor dat je heel zeker weet dat je de juiste digitale code besteld.
Je kunt je ook voorstellen dat dat niet mogelijk is toch? De code is immers bij je bekend.
Daarnaast mogen eenmaal geleverde digitale codes niet meer retour nemen. Voorheen kon dat gewoon wel. We hebben er zelfs speciale software voor laten schrijven om onze klanten deze service te kunnen bieden, maar Microsoft (en ook Sony) hebben dat helaas onmogelijk gemaakt.
Met vriendelijke groet,
Service Team XboxLiveKaarten.nl