Kaart werkte in eerste instantie niet

De code werkte niet. Contact gezocht maar daar werd niet op gereageerd. Naderhand werd hulp geboden en het probleem verholpen

Makkelijk je bestelling doen

Heel tevreden

Geweldig echt een aanrader

Als je een kaart besteld je heb hem gewoon gelijk al in je mail binnen je hoef totaal nie te wachten.

De beste sites voor xbox giftcards

Het is echt een handige site voor alle cards die je zoekt, game pass core/ultimate en gwn geld erop! De code krijg je gelijk op de site en in je email, super handig. En je kan met bijna of alle banken betalen, super site, echt waar!

Altijd super gaat altijd goed.

Ik blijf lekker mijn xbox kaart kopen bij jullie nooit geen problemen goed geregeld.

Het is makkelijk

Het is makkelijk om te gebruiken. De winkels waren dicht en toch kon ik een kaart halen.

Top site !!

Top geregeld !!! Top site

Snelle service voor tegoedkaarten of online abonnementen

Al meerdere keren tegoed voor xbox gekocht of redeem codes kado gedaan. Ook meerdere keren maandelijkse live kaarten gekocht!

Werkt beter dan de microsoftstore die constant betalingen weigert.

Erg goed.

Usus

Zeer snel

Jullie zijn zeer snel met de codes sturen voor zowel online kaarten als giftkaarten! Ik ben zeer tevreden.

Nooit gezijk gehad er wordt altijd geleverd

Als ik op het meest rare moment de tegoed voor playstore nodig hebt. Is dit de enigste site die alles heeft en ik vertrouw.

Elke keer gaat het goed

Alles is snel geregeld.

Voor het eerst online een kaart gekocht. Ging allemaal super makkelijk en heel snel, de code staat gèlijk na betaling in beeld dus je hoeft niet te wachten op een mail, (hoewel die email ook binnen een oogblink binnen was) je kunt gelijk aan de gang. Hele proces heeft 2/3 minuten geduurd.

Altijd lekker snel

Ik zit al 20 jaar op de xbox,

Direct beschikbaar

Hele snelle en betrouwbare levering van de code. Direct beschikbaar en geactiveerd.

Perfect gelijk erop en gas erop

Snel makkelijk en heel netjes

Vlot en snel!

Makkelijke site en snelle levering

Je betaald en krijgt meteen de code dat vind ik top

Snel en betrouwbaar zoals altijd.

Al jaren mijn go to site voor Xbox Live en Xbox tegoed. Altijd snel en goed. Ooit 1 keer een niet werkende kaart gehad. Was met 20 min opgelost.

Geweldige winkel om goedkoper xbox spullen te halen

Ik koop al 2 uur bij deze winkel xbox game pass ultimate en voor de prijs is dat erg goed

top

Snelle service gaat altijd goed codes snel binnen

Snel geregeld echt top

Snel en makkelijk bestellen

Binnen 5 minuten (na betaling) ontvang je de code om online te betalen in de Xbox store.

Perfect super snel en altijd goed

Baars 27

1271PD Blaricum