Handig, om aankopen te doen bij microsoft.

Als het betalen bij microsoft niet goed werkt, kan het via microsoft handig wel..

Lekker snel en makkelijk

snel

snel

praktisch

je hebt de codes in 1 hand omdraai, heerlijk als iets zo vlot gaat. ga zo door

Snel en handig

Overzichtelijk site, snelle levering, betaling gaat goed.

Fijne site werkt goed

Aantal dagen geleden game pass code gekocht alles was heel snel en goed geregeld

Wel goed

Wel goed alleen de code werkte niet eens ik probeerde het alleen het deed het niet dus of ik wil me geld terug of een nieuwe kaart alleen ik wil dan een nieuwe kaart want ik gun jullie mijn geld wel

Super en makkelijk

Als alle winkels dicht zijn en de kinderen huilend naar beneden komen omdat ze geen gold meer hebben dan is dat zo besteld en geregeld!

Geen verdere uitleg nodig

Uitmuntend

Je besteld en je hebt het gelijk in de email staan top

Makkelijk en zeer snel ben zeer tevreden.

snel en gegarandeerd

de betrouwbaarheid en snelheid zijn tip top

geweldig

gelijk in je email hoef je niet te wachten.

Makkelijk en snel geregeld

Als je snel saldo nodig hebt om een nieuwe game te kunnen kopen, is het met XboxLiveKaarten.nl snel geregeld. Je kunt je code na betaling meteen verzilveren in de store.

Super fijn

Goede service, en gelijk te gebruiken. MVG Robert

prima snel en erg makkelijk.

Ben zeer tevreden

Al 3de keer dat ik hier bestel en is altijd goed geregeld.

Super en gemakkelijk

Was in nog geen 2min geregeld Top en kleinzoon tevreden

Zeer tevreden!

Altijd direct geleverd, uitgebreide en heldere informatie.

Werkt perfect!

Zakgeld tegenwoordig digitaal voor spelletjes, dat kan gemakkelijk met deze microsoft kaarten. Ze zijn voor verschillende spellen in te zetten. Je hebt de code direct na betaling op je scherm en hij werkt altijd! We zijn er erg blij mee!

Altijd prima!

Nooit problemen,altijd mooi de code direct in beeld na het betalen. Kijk trouwens uit met livekaarten.nl die leveren gewoon gebruikte codes en doen dan alsof ze van niks weten,moet je wel eerst even een half uur naar India bellen.

Perfect snel en makkelijk

Snel en gemakkelijk

Snel, gemakkelijk en overzichtelijk. Na betaling DIRECT op zowel de mail als het vervolgscherm je code van wat je besteld hebt!

Zeer goed en snel.

Ik koop hier al een tijdje mijn Xbox kaarten maar ik vind het zeer jammer dat er geen coin systeem is want ik ben zeker niet de enige die best veel geld hieraan geven en je krijgt buiten je kaart en goede service niet echt iets voor terug.

Baars 27

1271PD Blaricum