Ik vind het een top site

Ik vind het altijd jammer dat ik nooit via mijn Xbox met iDeal kan betalen dus koop ik altijd een giftcard bij jullie.

Deze site is zeer goed ontwikkeld en zeer nuttig om te gebruiken. Ik zou deze website zeker aanraden

Goede snelle service

Snel en makkelijk en je code gelijk beschikbaar zonder gekras op kaartjes

Supersnelle levering

Goede eerlijke prijzen

Ik kreeg geen geld op me xbox account ik heb PayPal maar erna moesje toch een credit card hebben die ik nie heb bij jullie code invoeren en het geld stond er op en je kon gewoon met i deal betallen ideaal!!

Top en geen klachten

Makkelijk te bestellen en direct beschikbaar

Super levering

Goeie prijs en super snel geleverd

Top! Snelle service.

Super werkende site. Un een paar klikken ingelogd en betaald. Ik heb al tientallen codes gehaald hier waarvan ik 2x een niet werkende code had. Binnen enkele minuten was het opgelost door de klantenservice. Zou alleen wel fijn zijn als je wil bestellen ik niet elke keer de 2 reminder vinkjes hoef uit te schakelen en hij mijn keuze gewoon onthoud voor de volgende keer. Verder top webwinkel.

nooit problemen gehad

betrouwbaar en op tijd met leveren

Altijd goed, direct geleverd

Koop al jaren via xboxlivekaarten.nl en heb nooit problemen gehad en altijd direct na betaling de code voor het bestelde product in mijn email en hier op de sitem

Goeie

Met 5 seconden aangekomen

Perfect en snel!

Binnen een minuut de code op de mail en in het wcherm staan. Snel door met gamen;) En goedkoop!

Helemaal top binnen een paar minuten geregeld

Snel geleverd. Prima prijs.

Erg goed

Mijn aankoop ging snel en goed. Ook verliep het zonder enkel probleem.

Gewoon goed

Werkt naar behoren, code direct te gebruiken.

Gewoon simpel en goed

1 woord, perfect.

Zodra ik betaalde kreeg ik binnen enkele seconden al de code op het scherm om in te vullen op m'n xbox. Ideaal! Aanradertje !

Duidelijke site en snel geregeld

Volgende keer zal ik zeker weer jullie site raadplegen

Altijd goed

Bestel altijd xbox live kaarten en Microsoft cadeaukaarten hier en is altijd goed.

Altijd top

Altijd snelle

Snel & Makkelijk

Goed aanbod en gewoon de prijs zonder verborgen kosten. Snel geleverd en na vele aankopen nooit een misser gehad.

Snel!

Gelijk code op het scherm. Geen poespas, gewoon heel erg rap je code.

Super blij met jullie site product altijd gelijk geleverd nooit problemen

Toppers

Super makelijk via ideal en super en na 30 seconden een mail met de code.

Baars 27

1271PD Blaricum