Na zoveel jaren nog steeds hetzelfde. Snelle service, geen verborgen extra kosten. Directe aankoop ter beschikking. Geen 5 sterren maar 10 sterren waard. Super dank dat jullie er nog steeds zijn. Ik raad jullie zeer zeker aan. Bedankt

Alles wordt snel en netjes geleverd

Ik koop vaker hier tot nu nooit een probleem gehad heb ook fysieke spellen gekocht die snel geleverd werdt het is een fijne sjte

Zijn zeer tevreden

Goede ervaring met alle codes tot nu toe. Geen problemen gehad

Zeer fijn om bij jullie een kaart te pakken Om dat je dan inderdaad binnen een paar seconden de kaart al in je mailbox heb Super

Gewoon goed. Wat je koopt heb je direct.

Al jaren klant, altijd perfect

Ik bestel al jaren game tegoed, xbox game pass en dergelijke en heb nog nooit een enkel probleem gehad en altijd direct een werkende code ontvangen.

Snel gemakkelijk en veilig

Snel gemakkelijk en veilig, je spendeert toch aardig wat geld aan live kaarten en content. Gelukkig is deze site 100 percent betrouwbaar.

Gewoon geweldig !!

Gewoon snel en top!!

Het is top dat deze zo rap kan gebruiken top zo voort

Heel snel en goedkoop

Naar de site gegaan, juiste kaart aangeklikt en toen afgerekend. Binnen 1 minuut had ik de code in de mail en na het invoeren werkte het meteen!

Je krijgt wat je wilt hebben

Altijd voordelig

Goed en het bestellen waard. Binnen enkele seconden binnen en altijd werkend. Kijk al nooit meer naar een ander site goede service en altijd tevreden. :-)

Lees hieronder

Normaliter koop ik mijn Xbox- tegoed bij de Aldi, een van de weinige winkels(of verkooppunten), waar je aan de kassa nog diverse tegoeden kunt kopen, de voorradige artikelen hangen bij de kassa (vaak maar één, even goed kijken,dus.) Echter bij de Aldi te Harlingen, hangen wél de betreffende "voorbeelden", die door de kassamedewerker gescand dienen te worden, waarna het tegoed door de klant wordt voldaan en deze een kassabon met code krijgt, waarmee men online een maand gebruik kan maken van een keur aan games en meer, máár die niét gescand en daarmee geactiveerd en opgewaardeert kunnen worden. Het desbetreffende systeem kan dat tijdelijk niet verwerken, zo luidde de verklaring van de caissière. Dit werd door haar collega bevestigd, met excuus voor dit "ongemak". Voor de Xbox-liefhebber vervelend, als bedrijf enorme derving van verkoop én omzet. Kaarten in Harlingen verder niét verkrijgbaar, zelfs niet bij Intertoys/BartSmit! Kan hier door XBOX cs eens even ingedoken worden? Met terugkoppeling naar de consument, en of dit opgelost of op z'n minst verklaard

Snel en gemakkelijk

Simpel en snel geleverd.

Super goed

Binnen enkele seconde had ik de code op mijn telefoon

Jullie zijn de beste

Nu heb ik een website die ik vertrouw da is heel leuk dus hopelijk geraken jullie aan meer klanten mvg Milan jullie beste klant die je maar kunt wensen

Altijd erg tevreden

Betaling gaat makkelijk en snel, en vervolgens binnen 1 minuut de code op je scherm. Wat wil je nog meer?

Altijd betrouwbaar en snelle levering

Koop al een lange tijd m’n abonnementen en gift cards hier. Altijd goed geregeld!

Super snel en goed geregeld

Super snel en goed geregeld

Goede service snelle levering zonder gedoe toppie

Top service snelle levering na betaling code's werken altijd zonder gedoe echte aanrader !

Tevreden

Does sound voort

Snel en correct!

Nog geen halve minut na mijn aankoop had ik al mijn code ontvangen.

Uitstekende

Ik koop nu al jaren bij julie maar met dit email adres nog niet zo lang wachtwoord veloren van oud email. Zou wel tof zijn om een soort spaar punten kaart te hebben of zo.

Werkt perfect

Werkt simpel maar effectief

Werkt heel handig.

Makkelijk kiezen en selecteren. Code is na betaling direct beschikbaar

Baars 27

1271PD Blaricum