Altijd een goede code. En supersnelle levering

Goede service, altijd werkende code en snelle levering

al jaren top !

elk jaar en alles wat er tussen door komt gewoon super snel en betrouwbaar !

Bestel al jaren mijn live kaarten voor mijn en mijn zoon echt top.

Snel, duidelijk en overzichtelijk

Ik haal hier al jaren Xbox giftcards of Xbox live kaarten. Prijzen zijn goedkoper dan de Xbox store en vergelijkbaar met andere websites. Top website!

Snel en goed

Een hele vlotte service en tot nog toe heb ik geen verkeerde ervaringen gehad met deze site. Ga zo door.

Super,snel,betrouwbaar!!!!

Zoals ik zei,super,snel,betrouwbaar!

Prima webwinkel

Alle Xbox kaarten werken altijd. Je koopt een kaart van 10 euro en je betaald 10 euro ipv bijv 12 zoals bij andere webshops.

Goed en snel

Ik krijg snel mijn code en werkt altijd

PRIMA direct code in mn mailbox

Ook fijn dat in de mail de redeem link staat. Dat is bij microsoft zelf wat omslachtiger

Uitstekende service

Totaal niets negatief op te merken. Uitstekend en zal verder jullie service gebruiken voor Xbox kaarten aan te schaffen. Dank u .

Makkelijk en werkt altijd

Snelle levering van de code die ik besteld had. Mailtje achteraf met de code, ook makkelijk als cadeau.

Betrouwbaar en snel

Prettige site wat snel levert

Heel tevreden!

Meerdere keren hier besteld en loopt altijd lekker vlot. 1x lukte het niet met een code maar de klantenservice was goed en snel bereikbaar en heeft me goed op weg geholpen

Na betaling meteen de code via email. Super handig!

Super ben er heel blij mee en me zoontje ook.

Als ik mijn kleinzoon wil verrassen dan is dat altijd in 1 keer gelukt bij jullie.

Als ik een tegoed wil om mijn kleinzoon blij mee te maken dan is dat bij jullie altijd in 1 keer gelukt!!

Bestelling xbox giftcard uiteindelijk wel ontvangen

Vorig jaar een 20,- xbox giftcard besteld en betaald en was van mijn rekening. Alleen de code helaas niet ontvangen via mijn mail. Heb 4 x een mail gestuurd en meerdere keren gebeld maar geen reactie. Uiteindelijk door middel van deze review contact gekregen en de code gekregen.

naar mijn verwachting voldaan

snel,eenvoudig was de code geleverd

Perfectomundo

Al zovaak besteld en altijd direct in me mailbox !top top top

Meteen behandeld

Snelle afhandeling van zaken doen.

Direct na betaling de code altijd paraat.

Betalen, invoeren en gamen. Zo makkelijk besteld, betaalt via iDeal en je kan weer aan de slag met de benodigde code direct in beeld én via mail.

Zeer goed en super snel

Je betaalde zoals normaal en kreeg na 1 seconde je code op het scherm. Heb er al een paar keer besteld en gaat altijd perfect. Dikke 10

Makkelijk en snel

Ging heel snel. Als zo online binnen. Prijs redelijk. Waren goedkopere sites maar daar moest je ingewikkelde toeren uithalen. Die fijn dat het zo simpel is om in te voeren.

Snel en gemakkelijk

Altijd weer snel en makkelijk je dingen te bestellen. En je hebt het ook gelijk.

Snel haal ik t niet op mn fietsie!!!

Heel gemakkelijk en super snel geleverd, ga zometeen weer een kaart van 75€ halen!!!

Baars 27

1271PD Blaricum