Makkelijk goed leesbare site. Makkelijk te bestellen en alles was snel binnen en werkt goed.

Snel en heel handig al 2 jaar lang lopen gebruiken

Erg snel heb je je code op de mail. Als iets niet helemaal goed gaat, wordt je snel geholpen!

Geweldig makkelijk en zeer betrouwbaar!

Ik heb al meerdere keren xbox gift cards besteld en direct al een code, en zonder Toeslag die op meerdere websites word berekend. Dus daardoor kom ik elke keer weer hier terug. Het gemak en hoe betrouwbaar en snelheid, alles bij elkaar is het een 10/10 waard

Snel, eenvoudig en direct de code in je mailbox.

Gewoon uitstekend

Gewoon bestellen het gaat snel en gemakkelijk Ik heb het nu denk ik voor de 3e keer gedaan en het werkt ook nog steeds op dezelfde manier Ga zo door niet veranderen hoor!!! hahaha!!!!

Prima service en snelle levering!

Het is heel eenvoudig om een xbox kaart te bestellen: selecteren, betalen en 2 seconden later al in je mailbox. Echt een goede service, top!

Is goede een goede console

Gwn beter dan de ps4

Snel en duidelijk

Duidelijke Website dit maakt het bestellen snel en je weet wat Je hebt.

Super Service

En mega blij met jullie

Heel makkelijk en snel

Ik heb deze site heel vaak gebruikt en tot nu toe nooit klachten gehad heel veilig ook

Geweldig... Heel makkelijk... Betalen en je krijgt wat je wi

Prettige, simpele website.

Al jarenlang bestel ik zonder problemen giftcards en lidmaatschappen voor xbox/microsoft bij deze webwinkel. Betaling is simpel, en de code verschijnt direct na betaling op je scherm. Nog nooit problemen ervaren met het verzilveren (redeem’en) van codes.

Super en makkelijk

Snel en makkelijk je Xbox kaarten kopen, goed geregeld!

Super ...meteen je code en geen gedoe ..top

Nooit problemen gehad , meteen je code op het scherm . heel tevreden

Service snel en netjes

Dit is zo makkelijk te bestellen en binnen enkele minuten de code al in mn mail.

Super goed alles werkt wat het moet doen

Je krijt het binnen een seconde super blij er mee

Ga heel snel en goed

Werk perfect!

Kopen en meteen gebruiken, ideaal!

Goede service en altijd snel

Ik ben al een tijdje klant bij jullie en ik ben zeer blij met de service die ik krijg altijd snel en genoeg betaal methodes.

Snel en doet exact wat het moet doen

Snel en doet exact wat het moet doen

Jammergenoeg

Normaliter altijd optijd, laatste tijd veel vertraging. Als ik iets wil kopen doe ik dat omdat ik gelijk wil spelen. En niet wil wachten op een code.. Wel afschrijving geen code....dat is jammer

Code direct in mailbox

Super site, xbox code snel geleverd en er komt een herinnering als hij gaat verlopen zodat ik een nieuwe kan aanschaffen.

Werkt super

Kreeg gelijk de code en binnen minder dan 1min de code via de mail. De code werkte dus helemaal top.

Snel

Super snelle service, had besteld en gelijk de code Helemaal TOP

Baars 27

1271PD Blaricum