Geweldig... Heel makkelijk... Betalen en je krijgt wat je wi

Prettige, simpele website.

Al jarenlang bestel ik zonder problemen giftcards en lidmaatschappen voor xbox/microsoft bij deze webwinkel. Betaling is simpel, en de code verschijnt direct na betaling op je scherm. Nog nooit problemen ervaren met het verzilveren (redeem’en) van codes.

Super en makkelijk

Snel en makkelijk je Xbox kaarten kopen, goed geregeld!

Super ...meteen je code en geen gedoe ..top

Nooit problemen gehad , meteen je code op het scherm . heel tevreden

Service snel en netjes

Dit is zo makkelijk te bestellen en binnen enkele minuten de code al in mn mail.

Super goed alles werkt wat het moet doen

Je krijt het binnen een seconde super blij er mee

Ga heel snel en goed

Werk perfect!

Kopen en meteen gebruiken, ideaal!

Goede service en altijd snel

Ik ben al een tijdje klant bij jullie en ik ben zeer blij met de service die ik krijg altijd snel en genoeg betaal methodes.

Snel en doet exact wat het moet doen

Snel en doet exact wat het moet doen

Jammergenoeg

Normaliter altijd optijd, laatste tijd veel vertraging. Als ik iets wil kopen doe ik dat omdat ik gelijk wil spelen. En niet wil wachten op een code.. Wel afschrijving geen code....dat is jammer

Code direct in mailbox

Super site, xbox code snel geleverd en er komt een herinnering als hij gaat verlopen zodat ik een nieuwe kan aanschaffen.

Werkt super

Kreeg gelijk de code en binnen minder dan 1min de code via de mail. De code werkte dus helemaal top.

Snel

Super snelle service, had besteld en gelijk de code Helemaal TOP

Handig

Handig

5sterren

Het is gewoon heel makkelijk om te bestellen je hebt zo een code! HELEMAAL TOP!!!

Snel en makkelijk

Snel geregeld

Bestellen ging soepel! Code direct ontvangen

Gelijk de code in mijn mail, werkt perfect en snel

Gelijk de code in mijn mail, werkt perfect en snel

Erg fijn en snel geregeld!

Ik gebruik Xbox Livekaarten.nl erg vaak, dit omdat ik geen Paypal of creditcard gebruik en daardoor deze spellen of cadeaukaarten gemakkelijk kan kopen via IDeal. Soms mogen alleen de prijzen hetzelfde zijn als in de Xbox store en zeker wanneer er bijvoorbeeld “black friday of cybermonday” is.

Heel erg goed voor elkaar.

Het is snel makkelijk te doen en krijgt garantie als het niet leukt

Super snel en goed

Ik bestel al jaren mijn kaarten hier via deze site. Vroeger ging ik nog wel eens naar de winkel maar ook die tijden zijn nu voorbij. Het gaat nu veel makkelijker en je hebt gelijk je code. Heel handig dus

Snelle leveringen!

Bestel al een tijdje hier mijn gamepass ultimate 3 maanden en npg nooit problemen gehad. Wordt direct naar je gemaild, zonder vertraging.. gewoon top

Werkt top

Werkt altijd