online bestellen en meteen in je mailbox!

Supersnel geregeld.

Binnen een paar minuten klaar en weer online spelen, goed geregeld.

Prima prijs en goede service

Zodra je betaald heb, krijg je een code! Als je die code invult, heb je gelijk weer Gold waardoor je online kunt gamen!

Goedkoop en code direct beschikbaar

Goedkoper dan elders en de code direct in je mail box dus gelijk kunnen gamen!!!!!

Top maar nog leuker zou een actie zo nu en dan zijn!!

Ik spendeer best veel aan de kaarten maar krijg nooit eens een leuke actie aangeboden

Gelijk de code gekregen erg snel en goed

super goed en snel

Ik heb nu al meerdere kaarten gekocht en hit is de beste site die ik ooit gebruikt heb. ga zo door <3

Live 12 maanden

Super goed ga zo door

top

Doet wat het zegt te doen. Werkt altijd.

Zeer betrouwbaar en snel

Heel goeie website

top

kreeg meteen een code

Snel betaald en gelijk in mailbox

Zeker aan te bevelen!

Altijd goed.

Snel, netjes, makkelijk en altijd in orde.

Zo snel voor elkaar

Ik vind het zo shill en zo snel ook

Ik kan altijd makkelijk alles vinden en betalen ben daar heel erg tevreden mee

Geweldig, snel

Geweldig snel de code in de mail altijd

Duidelijk

Duidelijk uitleg code werkt meteen

Zonder extra kosten en snel!

Betrouwbaar, geen extra kosten en snel met vriendelijke...en zeer geduldige...klantenservice.

Snelle service.

Uitstekende service. Binnen een paar minuten je code beschikbaar voor wat je besteld hebt.

Super snel en makkelijk besteld

Nadat ik hier stad en land opzoek ben geweest naar een te goed kaartje voor het Microsoft account. en ook ging het helaas ook niet via Microsoft ze hebben erg beperkte betaling opties. Ben ik uiteindelijk op jullie website gekomen en had ik binnen no time een tegoed kaartje voor Microsoft account. Had ik eerder moeten doen

Uitstekende service en kwaliteit van de kaart.

Geld overmaken Code invullen en gamen!

Top geregeld

Snel binnen en uitstekende service

Hier bestel ik graag mijn Microsoft Giftcards

Bij XboxLiveKaarten.nl bestel ik graag mijn Microsoft Giftcards om mijn eigen account makkelijk op te kunnen waarderen. Codes werken altijd meteen en direct geleverd. Fijne service!

Baars 27

1271PD Blaricum