Wordt van elke bestelling weer blij

Al heel veel besteld. Elke keer is er een snelke en vakkundig service

No nonsense aankoop

Heel simpel: klik het tegoed aan, ga naar de kassa, betaal via iDeal, code ontvangen, invoeren op console, aankopen doen! As easy as that!

Makkelijk en snel

De gewenste kaarten zijn makkelijk te vinden en na betaling direct beschikbaar

Topservice

Koop hier al jaren gold en giftcards voor xbox. 1x heb ik een "gebruikte" code gehad die helaas terug in het systeem was gekomen maar dit was in no time recht gezet. Kortom voor mij is er maar 1 site en dat is deze. Erg tevreden.

Superservice en kaarten gelijk in de mail

Al vaker koop ik hier de Xbox livekaarten voor mijn gamende kids. De laatste keer kreeg ik een foutmelding omdat mijn dochter zelf de code had ingevuld via de Xbox. Ik kreeg al heel snel een (vriendelijk) antwoord mét oplossing terug van de klantenservice van Xboxlivekaarten.nl. Nu kan mijn dochter weer Xboxen. Zij blij, wij blij. :)

Gemakkelijk en snel

Betaal via iDeal en code krijg je direct, sommige sites bieden het 2 euro goedkoper aan maar ik betaal liever wat meer dan dat ik er gedoe mee krijg, dat t bijvoorbeeld niet werkt, Ga zo door! Over 3 maanden is m’n online voorbij dus dan kom ik zeker weer nieuwe kopen bij jullie!

Code altijd op tijd binnen. De service is uitstekend word je ook heel goed geholpen.

Super!!!!!!snel en duidelijk

top sercice

snel geregeld

Direct gekregen en gelukt

Werkt direct!

Super!!

Super!! Ben al jaren een trouwe klant! Sinds xbox360 tijden ben ik al klant.

Helemaal top

Kreeg het snel binnen via de mail. De pass werkt.

100% aan te bevelen, zonder gedoe en snel. Eerst op een andere site gekocht, nooit meer wacht nu op geldteruggave.

supersnel

ik had alles ingevuld online en betaalt en in een paar seconden had ik de code al. dus zeker de moeite waard om het hier te bestellen.

Supersnel en super simpel!

Letterlijk in 1 minuut besteld, betaald en de code ontvangen. Gewoon zoals je wilt dat het gaat. Kom zeker terug!

Makkelijk en snel

Klik betalen en klaar. Meer kan ik niet zeggen en makkelijker kan je het niet maken.

Aangenaam

Uitstekende servicd

Snelle service en goedkoop

Ik haal altijd mijn online hier en de xbox kaarten. Binnen een minuut heb ik meestal al de codes via de mail. Perfecte site

Supersnel makkelijk

Zeer makkelijk om te bestellen en kreeg zeer vlug toegezonden in een mail.

Zeer goed!!

Ik koop hier altijd mijn xbox kaarten en het is nog nooit fout gegaan!!

Goed en gemakkelijk

Zeer makkelijk met het bestellen van een giftcard

Snel en goedkoop

Goedkoper dan de concurrenten en altijd snelle en goede levering! Top

Super goed en snel

Na een uur zoeken gewoon hier besteld. Code kwam op het scherm en binnen 1 minuut was ik weer Warzone aan het spelen.

Volkomen betrouwbaar

Ik koop er al een jaar xbox gift cards en xbox live abonnementen. Die ene keer dat er iets mis ging door mijn eigen schuld was de service bovengemiddeld goed. Ik blijf hier voorlopig kopen. Eerlijke prijs en goede service

Baars 27

1271PD Blaricum