Volkomen betrouwbaar

Ik koop er al een jaar xbox gift cards en xbox live abonnementen. Die ene keer dat er iets mis ging door mijn eigen schuld was de service bovengemiddeld goed. Ik blijf hier voorlopig kopen. Eerlijke prijs en goede service

Snelle levering. Betrouwbaar. Haal hier altijd giftcards of andere abbo.s voor de xbox. Nooit problemen mee gehad. Snelle service!

Geen problemen direct de juiste code

Boter bij de vis!

Na betaling krijg je direct je code!

Geweldige en snelle service!

Als ik iets bestel heb ik het direct in mijn mailbox, als er iets fout gaat word ik supergoed geholpen.

Doet wat Microsoft niet kan

Omdat Microsoft weigert iDeal te activeren op mijn account ging ik op zoek naar een alternatief. Toen kwam ik uit bij XboxLiveKaarten.nl. Ik ga ook niet meer terug naar Microsoft.. Wat een topservice biedt deze site.

Altijd snel de codes

Heel handig even betalen, en de code heb je gelijk echt top

In 1 min alles geregeld

Zoals ik zij super simpel in 1 min alles geregeld

Sinds xbox altijd deze site gebruikt!

Sinds ik xbox live kaarten haal gebruik ik altijd deze site en die werkt prima. Na afrekenen meteen de code en via email ernaast. Top

Werkt goed en je krijgt de mail snel

Werkt goed en je krijgt de mail snel.

Gemakkelijk

Deze site is hartstikke betrouwbaar en gemakkelijk, als ik ff snel iets moet halen kan ik hier online bestellen en heb ik in minder dan een minuut geld op mijn Xbox staan. Vooral nu vele winkels dicht zijn is het echt heel simpel om toch nog kaartjes te kunnen innen

Makkelijk en snel

Mijn eerste ervaring met xboxlivekaarten was prima. Kom zeker terug!

Snel de code ontvangen via mail. Echt handig dat je deze direct kunt invoeren. Koop zeker de kaarten weer via jullie.

bijna perfect

Zou fijn zijn als de code ook te plakken zou zijn.

Storing.

product werd later geleverd door een storing op de website. Jammer dat dit niet aamgegeven word voordat ik wat koop.

zeer goed

zeer tevreden

Super geweldig

Snelle service Krijgt gelijk de code en in je mail 100% betrouwbaar Haal hier al meer dan een jaar mijn cadeaukaarten Zeker een aanrader

Heel goed!

Ik gebruik het als ik xbox live ga kopen of een Giftcard. Altijd heel snel en betrouwbaar. oh en een klein vraagje, hoe verdienen jullie hier geld aan want jullie zijn soms goedkoper dan de xboxstore zelf ? Gewoon uit interesse :)

Nog sneller dan de supermarkt

Een makkelijke en snelle manier om mijn tegoed op te waarderen!

Snel en eenvoudig

Super kaart kiezen betalen en gelijk je code

Niet zo blij

Ik had inderdaad afgelopen zaterdag een xboxlive kaart gekocht voor drie maanden maar komt eruit dat die kaart voldoet niet hellemaal aan de eisen omdat somigge spelen kan je niet meer spelen t vraagt me om de abonnement te verlengen ben niet blij ermee

Er zijn nog nooit problemen geweest met de levering. Alles wordt super snel en makkelijk geregeld

Snel gemakkelijk eenvoudig

Je krijgt direct e-mail binnen

Goed en snel

Zeer snelle service. Besteld en met een paar tellen te gebruiken

Altijd goed!

Ik heb al vaak via xboxlivekaarten.nl mijn producten besteld en eigenlijk heb ik nooit problemen gehad. 1x is het fout gegaan dat ik een niet werkende code kreeg maar dat was netjes en snel opgelost.

Baars 27

1271PD Blaricum