Snel de code ontvangen via mail. Echt handig dat je deze direct kunt invoeren. Koop zeker de kaarten weer via jullie.

bijna perfect

Zou fijn zijn als de code ook te plakken zou zijn.

Storing.

product werd later geleverd door een storing op de website. Jammer dat dit niet aamgegeven word voordat ik wat koop.

zeer goed

zeer tevreden

Super geweldig

Snelle service Krijgt gelijk de code en in je mail 100% betrouwbaar Haal hier al meer dan een jaar mijn cadeaukaarten Zeker een aanrader

Heel goed!

Ik gebruik het als ik xbox live ga kopen of een Giftcard. Altijd heel snel en betrouwbaar. oh en een klein vraagje, hoe verdienen jullie hier geld aan want jullie zijn soms goedkoper dan de xboxstore zelf ? Gewoon uit interesse :)

Nog sneller dan de supermarkt

Een makkelijke en snelle manier om mijn tegoed op te waarderen!

Snel en eenvoudig

Super kaart kiezen betalen en gelijk je code

Niet zo blij

Ik had inderdaad afgelopen zaterdag een xboxlive kaart gekocht voor drie maanden maar komt eruit dat die kaart voldoet niet hellemaal aan de eisen omdat somigge spelen kan je niet meer spelen t vraagt me om de abonnement te verlengen ben niet blij ermee

Er zijn nog nooit problemen geweest met de levering. Alles wordt super snel en makkelijk geregeld

Snel gemakkelijk eenvoudig

Je krijgt direct e-mail binnen

Goed en snel

Zeer snelle service. Besteld en met een paar tellen te gebruiken

Altijd goed!

Ik heb al vaak via xboxlivekaarten.nl mijn producten besteld en eigenlijk heb ik nooit problemen gehad. 1x is het fout gegaan dat ik een niet werkende code kreeg maar dat was netjes en snel opgelost.

geweldig

De site heeft me altijd goed behandeld en is super snel

Altijd top.

Wederom zeer tevreden , super snelle levering. Altijd top. Ga zo door. Mvg John

Super snel geleverd via de mail

Super top !!!!

Goede aanrader voor iedereen ,snel , makkelijk en betrouwbaar .koop alleen hier vooral als je kinderen hebt die weer eens iets hebben gezien met hun spelletje ..

Super netjes en snel

Heb al vaker bij jullie besteld. Altijd snel Goeie producten en voor ieder wat wils

Ben erg tevreden over de xbox cadeau kaarten

Ben erg te vreden . Ook al koop ik alleen cadeau kaarten voor de xbox. Je besteld het en je hebt t meteen .

Werkt perfect!

Al een aantal keer besteld en altijd goed gegaan!

Snel en betrouwbaar

K wou snel snel een xbox kaart en bij xboxlivekaarten.nl gefixt in 1 minuut fzo

Duurt te lang na bestelling

Het duurde een hele poos voor ik eindelijk de activeringscode kreeg.

Uitstekende

Uitstekende website overzichtelijk. Ben zeer tevreden.

Super service

Aos je de kaart besteld krijg je gelijk mail met de code... ideaal!

Geen betere plek om online je codes te kopen!

Binnen een paar minuutjes altijd alles netjes geregeld!!

Baars 27

1271PD Blaricum