En dat alles voor een schappelijke prijs.
Nogmaals best betrouwbare site om je live kaarten te halen of opwaardeer kaarten altijd werkende codes en goed overzicht nooit iets mis mee gehad koop altijd hier iets met volle 100% vertrouwen. Bedankt ! En blijf zo vertrouwd te zijn ;)
Ik bestel eigenlijk al jaren mijn xbox abbo bij deze website. Werkt geweldig én ik krijg netjes een mail met wanneer mijn abbo bijna verloopt. Ik ben tevreden, en zal in elk geval vooral altijd bij hun blijven bestellen. Zeker een aanrader. Zodra je hebt afgerekend zie je trouwens direct je bestelde code, dus je hoeft ook helemaal niet te wachten tot je een email krijgt.
Heb al verschillende producten besteld. Altijd snel geleverd!!! Zeer tevreden!!!
Door eigen fout verkeerde code gekocht, niet ingewisseld en gevraagd of ze deze konden ruilen voor de juiste code. Helaas geen reactie.
Beste Tim, Jammer dat het zo verkeerd gegaan is met het bestellen van een code. Het gaat om een aankoop van 26 oktober 2024. Wij hebben toen wel degelijk een reactie naar je gestuurd. Misschien heb je deze per ongeluk over het hoofd gezien. Ik zie dat je net om 9:45 hebt gevraagd om een reactie. Het is op het moment van schrijven 10:15. We zijn snel maar niet zo snel :) Ik vind het heel vervelend voor je maar het is niet mogelijk om een bestelde code te retourneren. Dat staat ook vermeld bij het artikel. Zie hieronder de tekst Let op: Is een digitaal product al naar je verzonden dan is het helaas niet mogelijk om je bestelling nog te annuleren of retour te sturen. Zorg er daarom voor dat je heel zeker weet dat je de juiste digitale code besteld. Je kunt je ook voorstellen dat dat niet mogelijk is toch? De code is immers bij je bekend. Daarnaast mogen eenmaal geleverde digitale codes niet meer retour nemen. Voorheen kon dat gewoon wel. We hebben er zelfs speciale software voor laten schrijven om onze klanten deze service te kunnen bieden, maar Microsoft (en ook Sony) hebben dat helaas onmogelijk gemaakt. Met vriendelijke groet, Service Team XboxLiveKaarten.nl
Gekocht meteen de mail binnen met de code. Zonder problemen.
Goede service alles snel geregeld
Alles ging goed fijne site binnen paar min geleverd
Snelle service makkelijk te bestellen.Duidelijke site
Keuze gemaakt en afgerekend met ideal. Binnen een minuut na afrekenen al de code in de mail
Superservice, snel geregeld.. In een woord "Top"!!
Is gewoon easy voor iedereen die niet een winkel in de buurt heeft het duurt hooguit 1 minuut voordat je je code krijgt zo simpel is het
Snel en makkelijk!
Ik heb een couponcode gekocht, gekregen, en gebruikt en hij werkte, dus helemaal top.
Zie titel
Was prima. Betalen en je krijgt de koude.
Niet werkende code ontvangen (niet de 1e keer) maar met geen mogelijkheid een helpdesk te bereiken. Dus betaald voor niets.
Beste Vincent, Vervelend om te horen dat het niet wil lukken met je code. We hebben geen e-mail van je ontvangen. Heb je gemaild naar onze helpdesk [email protected]? De code is rechtstreeks afkomstig van Microsoft en wordt speciaal voor jou aangemaakt tijdens het betalingsproces. Het is technisch niet mogelijk dat een code niet werkt. Het is in 16 jaar ook nog nooit voorgekomen dat een code uiteindelijk niet werkte. Je hebt ook 100% garantie. Niet goed geld terug dus. Er is echter iets verkeerd gegaan met het verzilveren van de code of er zit iets niet goed in je account. Ik kan je alleen echt niet helpen, want ik kan en mag niet in je account kijken snap je? Neem alsjeblieft nog een keer contact op met de helpdesk van Microsoft. Uiteindelijk komt het gewoon in orde. Gebruik even het linkje - Mijn code werkt niet - die ik je heb toegezonden Laat je het even weten als het toch niet lukt? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag om het probleem voor je op te lossen. Belangrijk; vergeet alsjeblieft niet, voordat je contact met ons opneemt, eerst punt 7 van bovenstaande link 'Mijn code werkt niet' toe te passen! Met vriendelijke groet, Ronald Service Team XboxLiveKaarten.nl
Lekker snel en al super veel xbox kaarten gekocht en nog nooit een fout gehad of een probleem super goed geregeld!
Op meeste sites betaal je service kosten , en hier niet. Heel blij mee
Ik had een Xbox card gekocht van 10 euro en Ik probeerde het paar keer alleen kreeg telkens Een foutmelding dat ie niet werkt en heb al een mail gestuurd alleen nog geen reactie gekregen
De kaart aangeschaft en eigenlijk direct kunnen gebruiken dankzij de zeer duidelijke instructies.
Ik heb hier een kaart van 10 euro een xbox gift kaart gekocht. Maar deze werk niet ik kan er niet mee betalen. Volgens Microsoft is deze niet geactiveerd. Ondank alles is de klantenservice wel oké omdat ze me wel willen helpen dank u daarvoor. Maar zoals ik eerder aangaf deze kan ik niet gebruiken. Helaas kan ik daar niks aan doen. Microsoft help mij daar niet mee wel heel jammer.
Beste Marco, Het is technisch niet mogelijk dat een code niet werkt. Dat is ook sinds 2009 nog nooit voorgekomen. De codes zijn rechtstreeks afkomstig van Microsoft Europe. Een code hoeft helemaal niet geactiveerd te worden door een wederverkoper. Wellicht bedoelen ze dat je zelf de code niet hebt geactiveerd. Neem, als je wilt, nog een keer contact op met de Microsoft helpdesk en laat er nog een keer naar kijken. Je hebt 100% garantie op een goed werkende code, daar hoef je je geen zorgen om te maken. Als je niet naar behoren geholpen wordt, laat dat dan even weten, dan gaan we voor je aan de slag. met vriendelijke groet, Ronald Helpdesk XboxLiveKaarten.nl Beste Marco, Ik heb begrepen dat je code gelukkig succesvol is ingewisseld. Informatie ontvangen van Microsoft Europe. Token Code State Redeemed Date (UTC) Redeemed 28-12-2024 17:56 met vriendelijke groet, Ronald Helpdesk XboxLiveKaarten.nl
Originele beoordeling
Ik heb hier een kaart van 10 euro een xbox gift kaart gekocht. Maar deze werk niet ik kan er niet mee betalen. Volgens Microsoft is deze niet geactiveerd. Dus kaarten koop ik niet meer bij u online want wat heb ik aan een kaart die niet werkt. Waar ik geen betaling kan doen met de kaart. Succes met de verkoop bij andere mensen. Prettig weekend.
Ik koop die dingen. Wil het inleveren bij mijn games. En vervolgens loopt alles vast en zegt die dat alles wel is aangeleverd. Is nooit gekomen
Beste Elin, Volgens onze gegevens is de code 25-12-2024 16:34:50 succesvol bij je afgeleverd. We hebben je de code nog een keer gestuurd en ook voor alles zekerheid de code die je daarna hebt besteld. Met vriendelijke groet, Ronald Klantenservice XboxLiveKaarten.nl Beste Elin, Ik heb begrepen dat je code gelukkig succesvol is ingewisseld. Informatie ontvangen van Microsoft Europe. Token Code State Redeemed Date (UTC) Redeemed 12/25/2024 3:36:32 PM Ik heb begrepen dat je code van de tweede bestelling gelukkig ook succesvol is ingewisseld. Informatie ontvangen van Microsoft Europe. Token Code State Redeemed Date (UTC) Redeemed 12/29/2024 8:44:14 PM Met vriendelijke groet, Ronald Klantenservice XboxLiveKaarten.nl
Heb meerdere keren een Xbox Gift Card en Xbox Gamepass Ultimate hier gekocht, je krijgt meteen de code op de mail, zonder gezeur. Perfect!
Het is gemakkelijk om online te bestellen, vele variaties zijn mogelijk voor het gewenste bedrag en wij ontvangen de Xbox gift cards altijd binnen het kwartier.