de code die ik heb, werkt niet

de code die ik heb, werkt niet

Makkelijk, betaalbaar, snel

Alleen de uitleg op de site hoe je je code kan/moet activeren klopt volgens mij niet meer. Als ik het via de X-box moet doen dan kom ik geen 'Redeem Code' tegen (x-box one) heb het nu via mijnX-box account op de laptop gedaan. Misschien moeten jullie dit checken of ik fout zit ??

Snel code ontvangen

goede en snelle service.

Uitstekend!

Altijd snel en soepel bestellen,overzichtelijk en ruim assortiment!

Erg goed

Betrouwbaar en snel

Ik koop iedere maand mijn gamepass ultimate via de webshop. Nog nooit een probleem gehad, na betaling meteen de code op mijn scherm. Aanrader!

Snel en makkelijk!

Heb laatst 2 xbox cadeaukaarten besteld en kreeg ze meteen binnen in mijn mailbox. Zonder gedoe! Goede webshop!

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk online je game tegoed opwaarderen, geen verborgen kosten zoals vele andere sites dit wel hebben!

werkt altijd perfect, snel en heel overzichtelijk.

Super snel , echte aanrader

Mijn kleinzonen vragen vaak of ze voor de Xbox iets mogen kopen. Om het veilig te houden koop Ik online een gift card, ik activeer de code op de computer en de jongens kunnen verder en zijn weer helemaal happy. Het gaat supersnel en makkelijk . Top!

Je betaald en je code is er meteen:)

Code snel ontvangen

Het bestellen en ontvangen van de code was zeer snel en makkelijk. Alleen na invoeren werkte hij niet meteen op de Xbox. Terwijl het bedrag wel was bijgeschreven op het Microsoft account. De volgende ochtend was het bedrag pas zichtbaar op het xbox account.

Snel & simpel

Snel & simpel, zonder extra gedoe!

Geweldig!

Ik kon makkelijk en veilig betalen en het was er binnen minder dan een minuut! Ik heb hier al vaker game pass gekocht en het is nog nooit fout gegaan! Topkwaliteit!

Snel en betrouwbaar

Erg fijn en snelle levering

Werk goed en snel

Vind prima werken en je code ook snel !

Fantastisch, vertrouwbaar en snel

De site is 100% vertrouwbaar, en je hoeft geen zorgen te maken over dat het een scam dus! Er zijn ook veel variaties van verschillende prijzen die je kan uit kiezen voor de waarde van je gift kaart! Voor de rest raad ik hun erg aan voor elke Xbox kaart reden dan ook!

Geen fratsen

Tegoed aanklikken, afrekenen, betalen, codes ontvangen, codes opvoeren, Klaar!

dhfygk

is ok

Prima en snel. Geen klachten!!

Goed.

Snel een code en het werkt goed.

Ik kreeg snel een code die ik kon invullen en toen ik die code ingevuld had was er €20 bijgeschreven.

Na betaling had ik meteen de code via de mail binnen.

Mijn produkt staat in enkele seconden in mijn mail. Top!

Baars 27

1271PD Blaricum