Relaxed

Is wel chill

Snelle levering echt top betalen en gamen maar

Snel

Duidelijk en snel

Overzichtelijk en zo gepiept

Supergoede service! Betaling gaat veilig en snel. Levering is binnen 2 minuten al binnen (vaak zelfs in 1 minuut of gelijk al) Superbetrouwbaar!!

betere service dan hier is er niet

ik vind het super tof dat je de code gelijk krijgt.

SUPER !!!!

Super snel en eenvoudig ! geen verplaatsing en direct kunnen gamen geweldig alternatief op het betaalsysteem van xbox die er in 2020 nog steeds niet in slaagt om Belgische inwoners via banccontact te laten betalen

Super snel en zeer tevreden

Ik ben bijzonder tevreden met XboxLiveKaarten.nl (en mijn zoon Bart ook). Het bestellen gaat erg makkelijk en binnen no-time kan Bart weer verder met zijn Xbox. Echt helemaal Top. Bedankt voor jullie service!

Altijd goede service!

Ik koop sinds jaren bij xboxlivekaarten en heb dit altijd als zeer prettig en makkelink ervaren!

heel snel

snel

Werkt goed en duidelijk

Kreeg mijn codes van x box live direct op mijn mail. Na de betaling . Ben zeer tevreden.

Snelle verwerking

Snelle afhandeling. Nog nooit problemen gehad m.b.t. codes.

Makkelijk en snel

Je kiest wat je wil, daarna betaal je en je hebt de code gelijk! Ik vind het erg fijn.

Ben tevreden over Microsoft van xbox

Snelle service en krijg ook snel mailtjes met de codes verder vind ik jullie erg professioneel Ben erg tevreden

Helemaal prima!

X

Krijg altijd direct de codes die ik nodig heb, echt top

Prima aankoop

Snelle aankoop, en tevens goedkoper dan Microsoft

Perfect zoals het hoort

Heel makkelijk betalen en tot nu toe was alles voor 100% zoals het hoort ik had meteen de code ontvangen bedankt!

Geweldig super makkelijk en snel

Het is gewoon veel makkelijker. En super snel. Gewoon geweldig blijf zo door gaan jongens!!!

Code binnen 1 minuut in de mailbox. Top geregeld!

Het is helemaal goed

Helemaal top

Werkt perfect

Binnen enkele seconde code via mail.

Super relax

besteld, gelijk ontvangen. heb al vaker besteld en het gaat elke keer top!

Snel, goed, perfect

Ik krijg altijd snel de codes er is bij mij nog nooit iets fout gegaan het gaat altijd goed en werkt goed

What you see is what you get

Aanklikken, afrekenen, code ontvangen, klaar! Easy does it! Helemaal top!

Ideaal

Als mijn speeltijd voor de xbox op is, bestel ik snel en simpel online nieuwe tegoed, alles in mijn mail, ideaal

Baars 27

1271PD Blaricum