Ideaal

Als mijn speeltijd voor de xbox op is, bestel ik snel en simpel online nieuwe tegoed, alles in mijn mail, ideaal

verkeerde besteld ;-(

Ik had blijkbaar Gold nodig om een spel te kunnen spelen....

Super snel

Blij met jullie Super snel ..kan meteen weer verder gamen

Snel je bestelling binnen, en de site ziet er heel overzichtelijk uit

Nooit problemen dat ik een code niet heb gekregen.. of te lang moet wachten. Dus keep up the good work

Werkt goed..

Snel en gemakkelijk te halen

Nog nooit problemen gehad werkt goed simpel en snel

Prima en snel geregeld.

Makkelijk en extreem snel

Ik heb regelmatig op deze site cadeaukaarten van xbox besteld. Het is super makkelijk en je krijgt je aankoop direct binnen. Alles werkt naar behoren!

geen zorgen en geen gedoe

gewoon betalen en je krijgt meteen je code. geen extra kosten en geen poepas

Perfect!

Snel geleverd en makkelijk te betalen

Snel en altijd betrouwbaar

Na het betalen krijg ik gelijk de code te zien. De code’s zijn altijd geldig. Wekt de website niet krijg je binnen 10 min een email met de code.

Goeie zaak

Je betaald en krijgt meteen een code opgestuurd, had het niet anders gewild. Bedankt!

Uitstekende service en snel en efficiënt

Ik koop al sinds dat ik de xbox 360 heb mijn Xbox live/tegoed kaarten via deze site. Nog nooit problemen mee gehad en altijd binnen 1 minuut in de code in mijn inbox. Ga zo door perfecte site!!!

Goede site snel je code geleverd

O als ik iets bestel heb ik snel de code op mijn mail staan en ook voor weinig geld en ik koop hier al 2jaar spullen voor me Xbox

Makkelijk te bestellen en snel de code binnen. Het zou wel fijn zijn als je een account aan kunt maken zodat je niet elke keer al je gegevens opnieuw moet invullen en in één oogopslag je bestelgeschiedenis ziet.

Snelle afhandeling en 100 % levering

Goeie snelle levering

Erg tevreden

Fantastisch, al heel wat keren succesvol geslaagd!

Een hele fijne winkel, er is in het proces weleens iets fout gegaan, maar altijd snel en goed opgelost. Al heel wat keren succesvol geslaagd hier.

Direct geleverd, nooit problemen gehad

Producten zoals omschreven. Direct geleverd.

top

code is snel binnen vaak besteld nooit een probleem gehad

Kan beter

Als u ziet ik geef genoeg uit bij jullie zou een keer leuk zijn om wat terug te krijgen .

Duidelijk

Met andere sites vaker een probleem gehad met niet werkende codes. En omdat ik niemand kan confronteren omdat alles via internet is wordt het moeilijk. Jullie hebben nog nooit een foutje gemaakt en zo goed is altijd bij jullie terug voor mijn xbox stuff. Goed bezig mensen van xboxlivekaarten ! Groetjes

Fast and safe service! Good work !

Fast and safe service! Good work !

Baars 27

1271PD Blaricum