Super snel en zeer tevreden

Ik ben bijzonder tevreden met XboxLiveKaarten.nl (en mijn zoon Bart ook). Het bestellen gaat erg makkelijk en binnen no-time kan Bart weer verder met zijn Xbox. Echt helemaal Top. Bedankt voor jullie service!

Altijd goede service!

Ik koop sinds jaren bij xboxlivekaarten en heb dit altijd als zeer prettig en makkelink ervaren!

heel snel

snel

Werkt goed en duidelijk

Kreeg mijn codes van x box live direct op mijn mail. Na de betaling . Ben zeer tevreden.

Snelle verwerking

Snelle afhandeling. Nog nooit problemen gehad m.b.t. codes.

Makkelijk en snel

Je kiest wat je wil, daarna betaal je en je hebt de code gelijk! Ik vind het erg fijn.

Ben tevreden over Microsoft van xbox

Snelle service en krijg ook snel mailtjes met de codes verder vind ik jullie erg professioneel Ben erg tevreden

Helemaal prima!

X

Krijg altijd direct de codes die ik nodig heb, echt top

Prima aankoop

Snelle aankoop, en tevens goedkoper dan Microsoft

Perfect zoals het hoort

Heel makkelijk betalen en tot nu toe was alles voor 100% zoals het hoort ik had meteen de code ontvangen bedankt!

Geweldig super makkelijk en snel

Het is gewoon veel makkelijker. En super snel. Gewoon geweldig blijf zo door gaan jongens!!!

Code binnen 1 minuut in de mailbox. Top geregeld!

Het is helemaal goed

Helemaal top

Werkt perfect

Binnen enkele seconde code via mail.

Super relax

besteld, gelijk ontvangen. heb al vaker besteld en het gaat elke keer top!

Snel, goed, perfect

Ik krijg altijd snel de codes er is bij mij nog nooit iets fout gegaan het gaat altijd goed en werkt goed

What you see is what you get

Aanklikken, afrekenen, code ontvangen, klaar! Easy does it! Helemaal top!

Ideaal

Als mijn speeltijd voor de xbox op is, bestel ik snel en simpel online nieuwe tegoed, alles in mijn mail, ideaal

verkeerde besteld ;-(

Ik had blijkbaar Gold nodig om een spel te kunnen spelen....

Super snel

Blij met jullie Super snel ..kan meteen weer verder gamen

Snel je bestelling binnen, en de site ziet er heel overzichtelijk uit

Nooit problemen dat ik een code niet heb gekregen.. of te lang moet wachten. Dus keep up the good work

Werkt goed..

Snel en gemakkelijk te halen

Nog nooit problemen gehad werkt goed simpel en snel

Baars 27

1271PD Blaricum