snel

site doet wat ie moet doen.

Werkt goed en super makkelijk met ideal

Ik heb zelf geen creditcard of ander vorm van online betalen en daarom is de optie iDeal voor mij ideaal :) Super overzichtelijk hoe je dit moet invoeren

mijn ervaring zijn redelijk

ik gebruik deze site all jaren. gaat altijd snel en vrij vlekkeloos. heb alleen wat last van fake adds gehad dus zeggen haal dit en krijg dit er bij en dat krijg je niet enzo zulke dingen maar ja is iets van 3 keer gebeurd in de jaren dat ik het gebruikt en dat je toch niet denk dat je een dealtje heb maar ja

Makkelijk en snel, betrouwbaar en alles is direct te gebruiken geen problemen. Echt top.

Direct ontvangen !

Snelle service makkelijk betrouwbaar

Eenvoudig en betrouwbaar.

Voor dat ik deze website werd aanbevolen door een vriend ging ik altijd naar een locale winkel om mijn kaarten te kopen. Maar dit is veel beter ik kan gewoon wan thuis een kaart bestellen en in seconden heb ik mijn code all. Fantastische website, vertrouwbaar en makkelijk te gebruiken. Ik ga zeker binnenkort terug komen naar deze website wanneer ik kaarten nodig heb.

Ik heb helemaal niks aan te merken op de levering etc. Enigste puntje als trouwe klant is dat ik nog nooit iets van een kortingsactie heb gezien/gekregen. Misschien kan daar iets mee gedaan worden

Snelle levering + betrouwbaar! Al jaren gebruik gemaakt van xboxlivekaarten.nl ideale site! Aanrader voor iedereen!

Goed en snel geholpen.

Een site waar ik al jarenlang gebruik van maak en zeer tevreden over ben.

Snel geregeld

De makkelijkste, snel en goedkoopste

Goed site

Makkelijk

Duidelijk

Het is een goed en duidelijk proces. Het is heel fijn dat er veel bedragen zijn om uit te kiezen en het is een fijne en vertrouwde site.

Altijd goed

Ik krijg altijd me code binnen secondes binnen. Het is ook heel makkelijk om punten kaartjes te bestellen.

Je besteld en binnen 2 sec heb je je code. Ideaal!

Al jaren vertrouwd adres

Top, werkt gewoon prima

het is geweldig heb nooit problemen

als je een code koopt krijg het echt binnen 3a4 seconden en heb nog nooit een code gehad die al gebruikt was of fout

Je bestelcode keurig netjes op tijd geleverd

👍🏻

Was heel goed, super snelle levering!

De levering was heel snel en had de code binnen een paar minuten in mijn inbox. Zeer tevreden.

Zoals het hoort

Simpel vanuit je luie stoel kopen en direct gebruiken. Zodra je de betaling hebt gemaakt krijg je een mail met daarin de codes. Makkelijker kan niet.

Snelle en goede afhandeling

Besteld en via ideal betaald. Binnen 1 min de code via mail. Lwkker snel en makkelijk

Lekker snel

En voor de standaard prijs in plaats van 2 euro duurder

Heel makkelijk

Deze site werkt gewoon goed snel en makelijk betalen

Baars 27

1271PD Blaricum