Zeer goede service!

Aanklikken Betalen met IDeal Code binnen een paar seconden in beeld (én via de mail). Invoeren Klaar!

Goed en snel

Heb al een aantal x me xbox giftkaarten en live kaarten hier gehaald doen wat ze beloven na betaling binnen 1 minuut ontvang je de code

Het werkt goed en het is veel goedkoper dan in de winkel

In de winkel is het beetje onveilig want je moe t het dan krassen dat kunnen ze ook al in de winkel doen

Snelle service veel aanbiedingen vriendelijk

Betrouwbaar

Altijd snel alles binnen, toppie

Makkelijk en snel

Betaald met ideal, en binnen no-time zowel de code op de website als in me mailbox.

Altijd makkelijk en snel

Maakt niet uit welke dag of welk tijdstip, nog nooit problemen gehad, makkelijk en snel!

Bestel al jaren hier altijd netjes de code binnen!

Altijd goed en op tijd 1x een probleem gehad dat de code toen geactiveerd zou zijn maar niet door mij netjes een nieuwe code gehad en alles was weer goed!

Werkt perfect.

Zeer goede ervaring

Al verschillende keren wat besteld en echt binnen 2 minuten de opwadeer code ontvangen..zeer tevreden mee en dus DIKKE 10 waard

Snel, Veilig en makkelijk!

Precies zoals de titel luid. Snel gekocht, ingevoerd, en voila - staat meteen op je account.

Tevreden klant

Ben heel erg tevreden geen klachten

De website is heel overzichtelijk, ik heb al vaker een aankoop op deze website gedaan. Ik krijg altijd de codes snel binnen.

Levering kwam binnen de minuut.

snel en simpel

Ik ben zeer te vreden het is snel simpel en altijd berijkbaar met eeen druk op de knop ben ik zo weer met live op xbox

Goede site

Codes werken altijd Snel geleverd en heel betrouwbaar

Netjes codes werken altijd

Snel je code's op de mail en werken altijd.

Heb altijd mijn xbox kaarten hier gekocht en nog nooit een probleem gehad.

Goed! Snel binnen

Top winkel!

Snelle levering, Perfect!

Snelle levering en btw inbegrepen in normale prijskost , 24/7 open . Vetrouwbaar , prima!

Snelle en goede service

Het proces verliep heel soepel en ik kreeg de code bijna meteen in mijn inbox

Baars 27

1271PD Blaricum